uživaju na plaži

Heidi Klum i Tom Kaulitz: Zaljubljeni kao prvog dana, a uskoro će proslaviti petu godišnjicu braka

Slavna manekenka i glazbenik, oboje rođeni Nijemci, odmaraju na St Bartsu, ali bez puno doticaja s ostalima jer traže osamljene uvale i plaže gdje mogu razgolititi dušu i tijelo.

U veljači će slavna manekenka Heidi Klum i njezin treći suprug, glazbenik Tom Kaulitz proslaviti pet godina braka, a zaljubljeni su kao prvog dana. I to se može vidjeti na svakoj njihovoj zajedničkoj fotografiji. Par se već dva tjedna odmara na St Bartsu gdje se okupila brojna elita, no oni se za razliku od njih odmaraju potpuno nesputano, gotovo robinzonski, uživajući na samotnim plažama gdje ima više golih nego odjevnih. Ne odlaze za večere u skupe restorane i ne odlaze u shopping u skupocjene dućane već uživaju u međusobnom društvu u svojoj iznajmljenoj kući i na plažama sa što manje ljudi. Slavna manekenka uglavnom se kupa u toplesu, a na njezinoj savršenoj liniji mogle bi joj pozavidjeti i bitno mlađe kolegice.

image

Heidi Klum uglavnom ne nosi gornji dio kupaćeg kostima

ELIOTPRESS/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Pogotovo ako se zna da je rodila četvero djece. Tako da joj njezin 16 godina mlađi suprug izgleda kao vršnjak.

“Definitivno najbolje izgleda gol. Da budem iskrena, zapravo volim kad je malo debeljuškast. Ja imam 50 godina i ne želim da on s 33 izgleda kao bodybuilder. Ne želim nekoga tko cijeli dan brine samo o svojim mišićima. Meni su muževniji malo zaobljeniji muškarci‘‘, kazala je nedavno manekenka o svom suprugu.

image

Svaki zajednički trenutak je za pamćenje. Ni u more bez mobitela

ELIOTPRESS/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA ELIOTPRESS/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

No ovaj par nije povezao samo dobar izgled već je njihovoj ljubavi kumovalo mnogo toga. Oboje su rođeni u Njemačkoj što je sama Heidi naglasila kao veliku prednost jer je kroz njega otkrila koliko je vezana za svoju domovinu. Naglasila je u jednom intervjuu da je on prvi pravi partner kojeg je imala u životu jer joj za razliku od drugih pomaže baš oko svega, a i odličan je i s njezinom djecom. Uoči prošle godišnjice braka uz obilje zajedničkih fotografija napisala je samo: "ljubav mog života".

image
ELIOTPRESS/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
Linker
23. travanj 2024 14:47