velika obitelj

Hilaria i Alec imaju pravu momčad: Prvi put pozirali sa svoje sedmero djece

Glumac i instruktorica joge nedavno su dobili sedmo zajedničko dijete, a ona je pokazala kako izgledaju svi zajedno te se sjetila i njegove kćeri iz prvog braka.

Hilaria Baldwin navikava se na život sa sedmero djece. Instruktorica joge podijelila je prvu obiteljsku fotografiju otkako su ona i suprug Alec Baldwin dobili svoje sedmo zajedničko dijete, djevojčicu koju su nazvali Ilaria Catalina Irena. Malena je rođena 22. rujna.

"Naša prva fotografija s najmanjim Baldwinima. Kakav Baldwinito dream team", napisala je Hilaria i odmah spomenula i Alecovu najstariju kći. "Ireland nedostaješ nam i volimo te".

Par ima još četiri sina Eduarda "Edu" Pao Lucasa (2), Romea Alejandra Davida (4), Leonarda Ángela Charlesa (6) i Rafaela Thomasa (7) kao i dvije kćeri Mariju Luciju Victoriju od 18 mjeseci i najstariju Carmen Gabrielu (9).

Hilaria je najmlađoj kćeri na Instagramu napisala otvoreno pismo objavivši ga uz video djevojčice. Majka joj je napisala da želi da "zna kako su sretni što je došla u njihov život". Djevojčica je dobila gotovo identično ime poput svoje majke.

"Naša imena znače ‘sretna‘, a to što mogu podijeliti tu vezu s tobom mi je velika čast", napisala je.

Otvoreno je progovorila o tome da je iscrpljena dok pokušava žonglirati kroz tu promjenu. Isto tako je spomenula da ona i Alec pokušavaju biti najbolji roditelji što mogu svojoj djeci te pokušavaju biti prisutni i aktivni koliko je to moguće.

Vijest da su dobili novog člana u svojoj velikoj obitelji Hilaria je objavila također na svom Instagram profilu.

"Ona je ovdje! Tako smo uzbuđeni što vam možemo predstaviti naš mali ostvareni san - Ilaria Catalina Irena, 22.9.2022, 3090 grama. Njezina braća i sestre Baldwinito provode dan zbližavajući se i želeći joj dobrodošlicu u naš dom", napisala je.

Linker
15. travanj 2024 15:26