Super tata

Baldwinovi napokon otkrili spol sedmog djeteta: Jedva ga čekaju upoznati, a glumac je van sebe od sreće

Glumac Alec Baldwin i njegova supruga Hilaria na društvenim su se mrežama pohvalili da očekuju još jednu djevojčicu. Holivudskoj zvijezdi to je treća kćer, a najstariju Ireland dobio je u prvom braku, s glumicom Kim Basinger.

Holivudski supružnici Alec i Hilaria Baldwin ne mogu skriti sreću zbog novog proširenja njihove obitelji. Tako su ovih dana sami otkrili da čekaju treću zajedničku kći koja bi na svijet trebala doći na jesen. Uzbuđeni supružnici na svojim su Instagramima podijelili više videa oko spola njihovog sedmog djeteta, što je izazvalo pravu lavinu oduševljenih komentara njihovih pratitelja.

"Ovo je najbolja vijest! Kakva prekrasna i topla obitelj. Hvala vam što dijelite svoja srca i što ste me rasplakali od radosti!", poručila je jedna pratiteljica 64-godišnjom Baldwinu, koji se pohvalio da se zbog dolaska nove kćerkice osjeća kao super tata.

Alec i Hilaria već imaju punu kuću djece: kći Carmen (8), sinove Rafaela (6), Leonarda (5), Romea (3) te 18-mjesečnog Eduarda i 13-mjesečnu kći Mariu za koju se ne zna je li je na svijet donijela surogat majka ili je posvojena. Alec je i otac 26-godišnje kćeri Ireland čija je majka njegova prva supruga Kim Basinger.

image

Alec i Hilaria s dvoje najmlađe djece koji su još u kolicima.

SANTI/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA SANTI/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Da je Hilaria trudna po šesti put par je objavio u ožujku. Privatna sreća Alecu je došla kao " melem na ranu" nakon prošlogodišnje tragične pogibelji redateljice Halyna Hutchins na snimanju filma "Rust" u koju je on slučajno ispalio metak, a za što ga njezina obitelj smatra odgovornim te je početkom ove godine protiv njega podigla tužbu.

Čitajte i: INTERVJU ALECA BALDWINA NAKON TRAGEDIJE: ‘SUPRUGA HILARIA DALA MI JE RAZLOG ZA ŽIVOT‘

Linker
23. travanj 2024 23:13