HRABRA ISPOVIJEST

Intervju Aleca Baldwina nakon tragedije: ‘Supruga Hilaria dala mi je razlog za život‘

Nakon intervjua, Alec je objavio svoju sliku na kojoj drži jedno od šestero djece koje dijeli sa suprugom Hilariom (37) s kojom se vjenčao 2012. godine.

"Naš život s našom obitelji je sve do čega mi je stalo", napisao je Alec Baldwin (63) svojoj supruzi Hilariji Baldwin ​(37) u emotivnoj poruci na Instagramu objavljenoj nakon emitiranja njegovog intervjua s Georgeom Stephanopoulosom za ABC News, piše People.

Emotivni intervju prvi je uživo od kobnog incidenta 21. listopada, kad je na setu filma 'Rust' slučajno usmrtio snimateljicu Halyne Hutchins i ranio redatelja Joela Soezu.

Nakon što je u četvrtak navečer emitiran njegov razgovor s Georgeom Stephanopoulosom, Alec je objavio fotografiju na Instagramu na kojoj drži jedno od šestero djece koje dijeli sa suprugom Hilarijom (37) s kojom se vjenčao 2012. godine.

Čitajte i: Mislio je da su u pištolju ćorci: Glumac Alec Baldwin na snimanju ubio snimateljicu i ranio redatelja

"Bez obzira što mi se dogodi. Bez obzira što patim. Ako pobijedim ili izgubim, bilo što. Bilo što. Nitko mi ne može oduzeti radost i ljubav koju si mi dala", napisao je Alec, označivši Hilariju.

"Ovo su teška vremena. Svijet je zagušen dimovima mržnje. Ali dali ste mi razlog da živim", nastavio je. "Naš život s našom obitelji je sve do čega mi je stalo. Ništa drugo. To dugujem tebi."

image

Alec Baldwin

ABC/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Nekoliko dana nakon tragedije, Hilaria je prekinula šutnju na Instagramu, napisavši: "Moje srce je uz Halynu. Njen muž. Njen sin. Njihova obitelj i voljeni. I moj Alec. Rečeno je: 'Nema riječi za ovaj događaj' jer je nemoguće izraziti šok i bol u srcu zbog takve tragične nesreće. Slom srca. Gubitak. Podrška", stajalo je u objavi.

Od tada je svoje pratitelje obavještavala o tome kako se obitelj snalazi nakon tragedije.

Čitajte i: Alec Baldwin prekinuo šutnju nakon strašne tragedije: ‘Ne postoje riječi kojima bih opisao moj šok i tugu‘

"Morala sam obaviti neke razgovore, objašnjavajući nedavne događaje svojoj najstarijoj djeci", napisala je Hilaria na svom Instagram Storyju u srijedu. "Možete zamisliti koliko je to bilo bolno. Zahvalna sam svojoj prijateljici, Anne, što me potaknula da se obratim Institutu za pomoć djeci u takvim situacijama", napisala je.

image

Alec Baldwin sa suprugom i djecom

JAMIE MCCARTHY/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

“Ponekad se jednostavno smrznem, znajući da sam odrasla osoba, koja mora brinuti o obitelji, ali toliko sam izgubljena u tome kako odabrati pravi smjer za nas”, rekla je. "Ponekad se uhvatim kako pitam samu sebe; Zar ne bih trebala znati što da radim?", napisala je te dodala: "Nemaš pojma koliko znače sva tvoja dobrota, ljubav i podrška. Da, ti koji ovo čitaš. Znam koliko sam sretna što te imam".

Tijekom intervjua u četvrtak navečer, Alec se detaljno prisjetio dana kobne pucnjave koja je rezultirala smrću Hutchins i ozlijeđenog redatelja Joela Souze.

Rekao je Stephanopoulosu: "Želio sam doći razgovarati s vama i reći da ću učiniti sve da poništim ono što se dogodilo."

"Želim se pobrinuti da se ne postavim kao žrtva, jer ovdje imamo dvije žrtve. Halyna i ja smo oboje pretpostavili da je pištolj prazan, trebao je biti napunjen lažnim mecima", rekao je.

Sljedeći tjedan, dvosatni specijal bavit će se događajima uoči pucnjave na setu filma Rust i istragama ubojstva. Epizoda će se emitirati u petak, 10. prosinca, u 21 sat na ABC-u i bit će dostupna za streamanje na Hulu-u sljedeći dan.

Linker
19. travanj 2024 05:55