Hillary Swank

 SHUTTERSTOCK EDITORIAL
ponosna mama

Hilary Swank emotivnom objavom napokon otkrila imena blizanaca

Holivudska glumica lani je u 48. godini života postala mama. Iako je dosad privatni život pokušavala čuvati daleko od javnosti, fanovima je napokon otkrila kako su ona i suprug nazvali sina i kći.

Holivudska glumica lani je u 48. godini života postala mama. Iako je dosad privatni život pokušavala čuvati daleko od javnosti, fanovima je napokon otkrila kako su ona i suprug nazvali sina i kći.

Čini se da Hilary Swank nije mogla izabrati bolji trenutak od Valentinova, dana posvećenog ljubavi, da otkrije imena svog sina i kći. Na Instagramu je objavila fotografiju svojih "dviju malih ljubavi" dok sjede na pješčanoj plaži, pogleda uprtih u ocean. Glumica je iza njihovih leđa ispisala imena beba: djevojčica se zove Aya, a dječak Ohm. U popratnoj objavi dodala je: "Hvala što ste ovdje!! Sretno Valentinovo! P.S. Tko još ima bebe koje misle da je pijesak jestiv?".

Prizor s plaže oduševio je fanove dvostruke dobitnice Oscara koja je u travnju prošle godine, u dobi od 48 godina, na svijet donijela dugo željene blizance. Pritom nije otkrila kada su točno bebe rođene, ali je uz svoju fotografiju snimljenu s leđa, dok u naručju drži prinove, napisala: "Nije bilo lako. Ali dječak i djevojčica! Objava iz čistog raja".

Zvijezda filmova "Ps.Volim te", "Djevojka od milijun dolara" i "Dečki ne plaču" u međuvremenu je uzela je pauzu od glume i brine se za "dvije male ljubavi" koje je dobila s drugim suprugom, 45-godišnjim poduzetnikom Philipom Schneiderom. Koliko je sretna, otkrila je prije nepuna dva mjeseca, u novogodišnjoj objavi na Instagramu.

"Ples u Novu godinu, s toliko blagoslova iz prethodne, 2023. godine, koji su me ostavili u strahopoštovanju i čuđenju i dubokoj zahvalnosti za magiju koja se pojavila u izobilju, svuda oko mene, u svakom pogledu", napisala je ponosna mama koja je trudnoću u zreloj dobi, otkrila u jesen prošle godine, a kada se sa suprugom prošle godine pojavila na 80. dodjeli Zlatnog globusa. Tada je, zbog ozarenog lica i povećeg trbuščića koji je isticala zelena, Pradina haljina, proglašena najljepšom holivudskom trudnicom.

Nešto kasnije je otkrila da se trudnoća zbog njene dobi, smatra rizičnom. Naposljetku je sve ispalo kako su se glumica i njezin suprug, nadali. Malena Aya i Ohm odlično napreduju. Hilary zasad nije dala do znanja kada i planira li se uopće vratiti glumi. S obzirom na to koliko uživa u majčinstvu, teško da joj to itko zamjera.

image
JOHN NACION/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK

Linker
29. travanj 2024 01:34