SLIKA ZA PAMĆENJE

Hit frizura iz osamdesetih mu baš pristaje: Rene Bitorajac kakvog još nismo vidjeli

S obzirom na to da već godinama brije kosu, jer ju je počeo gubiti vrlo rano, pravo je iznenađenje vidjeti poznatog glumca s popriličnim brojem vlasi na glavi.

Glumac Goran Navojec jedan je od rijetkih koji ga se sjeća s kosom na glavi, pa nije čudo da se oduševio kad je na snimanju nove reklamne kamapnje Rene Bitorajac zablistao s fudbalerkom na glavi. Popularna frizura koja je obilježela osamdesete godine sasvim je prigodna za reklamu u čijem središtu su - nogomet, muško prijateljstvo i kumstvo. "Dobro je", prokomentirao je Goran Bogdan novu Reneovu frizuru s kojom se u televizijskom spotu pojavio u njihovom kvartovskom kafiću, na što mu je Goran Navojec odbrusio: "Ti si slijep, frizura je - top!"

image

Goran Bogdan, Goran Navojec i Rene Bitorajac

PRESS

U reklamnom spotu Navojcu je očito pripala uloga Bitorajčevog ramena za plakanje i motivatora koji i u najgorim situacijama pronalazi vedru stranu. Pa tako dok ostali navijači na tribinama očajavaju zbog Bitorajčevog autogola Navojec utrčava na teren i slavi njegov autogol riječima "Pa, gol je - gol!".

Riječ je o kampanji "Jedna za tebe, jedna za kuma" u sklopu koje Ožujsko pivo do kraja godine uz svaku kupljenu daruje još jednu gajbu mladencima da njome počaste svoje kumove i goste. Kako god, Rene je lani svoje fanove na Instagramu počastio fotografijom na kojoj u Dubrovniku 1994. pozira s prijateljem Goranom Navojcem.

"Rosenkrantz i Guildenstern, Hamlet 1994, Dubrovnik. Kolega Goran Navojec i moja malenkost. Pazi styling... Ha?", napisao je Rene u objavi i zaradio hrpu komentara na račun svoje mladosti i kosmatosti .U razgovoru za Gloriju svojedobno je objasnio da je kosu počeo gubiti neobičajeno rano, u svojim dvadesetim godinama, što ga je u početku jako frustriralo, ali se stresa definitivno oslodio kad je glavu odlučio obrijati, što čini sve do danas.

Linker
19. travanj 2024 16:41