Riješena enigma

Holivudska princeza iznenadila priznanjem kako je upoznala dečka, Bon Jovijevog sina

Millie Bobby Brown ispričala je sve o početku veze s Jakeom Bongiovijem, glumcem u usponu koji je kopija svog oca, Jon Bon Jovija.

Dosad se vjerovalo kako je jedna od najuspješnijih glumica nove generacije, Millie Bobby Brown, svog dečka Jakea Bongiovija upoznala na nekom holivudskom partyju ili premijeri, ili da su ih upoznali zajednički prijatelji, uvjereni kako su stvoreni jedno za drugo.

Međutim, ništa od navedenog nije se dogodilo. Zvijezda Netflixove serije Stranger Things upoznala je dečka preko Instagrama. Prvi put otkako je britanska glumica 2021., na društvenim mrežama objavila da je u vezi sa sinom rock zvijezde Jon Bon Jovija, za mjesečnik Wired otkrila jer kako su seupoznali:

"Upoznali smo se na Instagramu. Bili smo prijatelji neko vrijeme, i onda, što da kažem?", izjavila je.

Nagađanja da joj se događa nešto lijepo po pitanju srca prvi put su se pojavile u proljeće prošle godine. Nedugo potom, jedna od najmlađih ambasadorica dobre volje UNICEF-a otkako se dodjeljuje prestižna titula sredila je da se Jake Bongiovi upozna s njenim prijateljimaa.

Očito je da su ga odobrili jer je nakon toga potvrdila romansu sa sinom rokera koji već dvije godine studira business na privatnom njujorškom sveučilištu Syracuse, a paralelno gradi i glumačku karijeru. U više navrata je priznao da nema interesa slijediti očeve stope i karijeru razvijati u svijetu glazbe.

Jake ima stariju sestru Stephanie, starijeg brata Jesseja i mlađeg brata Romea. Na naslovnice je dospio prije četiri godine, kad je predvodio prosvjed nakon pucnjave u školi na Floridi u kojoj je poginulo 17 učenika. Iako skroman i samozatajan, dvadesetgodišnjak ne skriva svoju ljubav prema pozitivnom aktivizmu i pomaganju onima kojima je to najpotrebnije.

On i Millie prvi su se put zajedno pojavili na crvenom tepihu na ovogodišnjoj dodjeli filmskih nagrada BAFTA 2022., a u kolovozu ove godine potaknuli su priču o zarukama jer zvijezda filmova "Enola Holmes" od tada ne skida dijamantni prsten s prstenjaka lijeve ruke. Međutim, o tome osamnaestogodišnja glumica nije progovorila.

Linker
19. travanj 2024 14:31