Bole je neprimjereni komentari

Millie Bobby Brown o seksualizaciji koju proživljava otkako je punoljetna: ‘Mogu vam reći da je odvratno‘

Postala je poznata kad joj je bilo samo 12 godina, a sada se nosi s negativnim i neprimjerenim komentarima na račun svoga izgleda i zrelosti. O svemu je progovorila na podcastu The Guilty Feminist.

"Nosim se s istim stvarima s kojima se suočava svaka osamnaestogodišnjakinja, pokušavam se uklopiti, biti voljena i spoznati sebe na tom putu. Jedina je razlika što ja kroz sve to prolazim pred očima javnosti", kazala je Millie Bobby Brown.

Osamnaestogodišnja zvijezda serije Stranger Things, gostujući na podcastu The Guilty Feminist, osvrnula se na odrastanje pred očima javnosti te na seksualizaciju koju proživljava otkako je postala punoljetna.

image

Glumica Millie Bobby Brown osvrnula se na odrastanje pred očima javnosti te na seksualizaciju koju proživljava otkako je postala punoljetna.

GOFFPHOTOS.COM/GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA

Glumica je priznala i kako je seksualizacija koju proživljava od strane medija otkako je napunila 18 iznimno frustrira.

"Definitivno vidim razliku između načina na koji se ljudi ponašaju i na koji mediji reagiraju na moju punoljetnost i mogu vam reći da je odvratno", priznala je glumica koja se požalila i na komentare oko svojih outfita na crvenom tepihu, za koje mnogi smatraju kako su preozbiljni za njezinu dob.

image

Millie u glumački svijet ušla kada joj je bilo dvanaest.

SPLASH NEWS/SPLASH/PROFIMEDIA

Kao rezultat svega, promijenila je način na koji komunicira na društvenim mrežama te odlučila prestati objavljivati trenutke iz osobnog života.

Čitajte i: Millie Bobby Brown prvi put svijetu predstavila dečka, Jakea Bongiovija

Ipak, ovo nije prvi put da Millie progovara o tome kako se prema njoj odnose mediji i javnost, a mnogi se sjećaju videouratka iz 2020. godine zbog kojega je, tada šesnaestogodišnjakinja, trpila brojne uvrede. Tada je svojim pratiteljima poručila kako je neprikladni komentari, seksualizacija i nepotrebne uvrede toliko frustriraju da su u njoj potaknule brojne nesigurnosti.

Linker
14. travanj 2024 19:10