Privatni album
SRETNE VIJESTI

HRT-ov voditelj otkrio da je stigla djevojčica: ‘Žene su junakinje, takva je i moja Ana‘

Novinar i voditelj HRT-a Ivan Dorian Molnar pohvalio se na društvenim mrežama da je postao otac - njegova supruga Ana rodila je djevojčicu.

Novinar i voditelj HRT-a Ivan Dorian Molnar pohvalio se na društvenim mrežama da je postao otac - njegova supruga Ana rodila je djevojčicu.

"Žene su junakinje. Takva je i moja Ana koja je danas na svijet donijela 50 cm i 3280 grama čiste ljubavi. Dobro nam došla, Mare!" napisao je u emotivnoj objavi novinar i voditelj Ivan Dorian Molnar. On je krajem prošle godine u intervjuu za Gloriju otkrio kako se osjeća iščekujući prvo dijete sa svojom suprugom Anom Krolo Molnar.

"Kada sam doznao da ću postati tata, ostao sam bez teksta, taj osjećaj sreće ne mogu opisati. Sjećam se kad sam prvi put u ruke primio svoju nećakinju, plakao sam kao mala beba, pa ne mogu zamisliti kakav je osjećaj imati svoje dijete", rekao je tada Molnar, a čini se kako se djevojčica malo požurila jer su je očekivali početkom lipnja. Ivan Dorian i Ana upoznali su se nakon jedne nogometne utakmice u njezinom rodnom Splitu, a vjenčali su se 2019. godine.

image

Ivan Dorian i Ana vjenčali su se 2019. godine

PRIVATNI ALBUM

"Taj dan bih ponovio. Stigla je sva moja rodbina, otac i brat s obitelji, slavili smo sa 150 ljudi, a prvi ples je bio uz pjesmu Petra Dragojevića "Prva i jedina", što mi je asocijacija na moju Anu", otkrio nam je Molnar.

Linker
05. svibanj 2024 20:11