Zvjezdana ekipa

Hrvatska Kardashianka: Maja Šuput pokazala kako je izgledalo prvo snimanje s Bloomom

Pjevačica i poduzetnica ovog tjedna izbacila je neke nove proizvode, a kako je otkrila njena mala obitelj snimila je i prvu zajedničku reklamu.

Obitelj Tatarinov bacila se u ozbiljan biznis, barem ako je suditi prema posljednjim objavama mame Maje. Naime Maja Šuput Tatarinov podijelila je niz fotografija sa seta, gdje su ona i suprug Nenad Tatarinov uz njihova sinčića Blooma snimali reklamu.

image

Tatarinovi na prvom zajedničkom snimanju

INSTAGRAM MAJA SUPUT

"Sretna i ponosna na prvu snimljenu obiteljsku reklamu za svoju Shu Shu baby & kids kozmetiku. Snimati s vlastitom obitelji nije mali izazov, pogotovo kad cijeli plan snimanja ipak dirigira Bloom koji je napunio samo 20 mjeseci. Nije mi bila ideja rentati glumačku obitelj već biti iskrena i biti baš prava, mala ali jako skladna familiy", napisala je Maja uz niz fotografija sa seta. A ova bajkovita reklama koju su Tatarinovi snimali ima pravu malu zvjezdanu postavu i iza kamere.

Od njenog prijatelja Marka Grubnića koji je stvorio bajku na setu, do Jelene Veljače koja je napisala scenarij za reklamu i poznatog redatelja Darka Drinovca koji će sve te elemente upakirati u finalnu reklamu - Maja i Bloom nisu ništa prepustili slučaju.

image

Maja i Marko Grubnić

INSTAGRAM MAJA SUPUT

Idilične fotografije sa živopisnog i šarenog seta oduševile su Majine pratitelje i prijatelje na Instagramu, neke od pohvala išle su toliko daleko da su našu pjevačicu i poduzetnicu usporedili s najpoznatijim influencerima na svijetu.

"Majo ti si Hrvatska Kardashian sve sto dotakneš pretvaraš u zlato!", napisala je Maji jedna pratiteljica uz čestitke.

image

Zvjezdana ekipa iza kamere

INSTAGRAM MAJA SUPUT
image

20-mjesečni Bloom diktirao je tempo snimanja

INSTAGRAM MAJA SUPUT
Linker
15. travanj 2024 15:36