Kim Kardashian

 INSTAGRAM
Društvene mreže gore

Internet se ruga novoj frizuri Kim Kardashian: Uspoređuju je s omraženim likom iz Shreka

Korisnici društvenih mreža usporedili su je s Lord Farquaadom i još su jednom pokazali koliko se vole zafrkavati na račun reality zvijezde.

Korisnici društvenih mreža usporedili su je s Lord Farquaadom i još su jednom pokazali koliko se vole zafrkavati na račun reality zvijezde.

Ponosna poduzetnica Kim Kardashian u ponedjeljak je objavila video kao najavu novog Skims grudnjaka za čije se potrebe čak u jednom trenutku i skinula. Međutim, izgleda da društvene mreže više ne interesira njezina golotinja jer su se fiksirali na njezinu novu frizuru. Kratki oštri bob u kombinaciji s njezinom karakterističnom crnom bojom inspirirao je korisnike na stvaranje memova u kojima ju uspoređuju s Lordom Farquaadom, jednim od negativaca u prvom nastavku crtanog filma Shrek.

No, zafrkancija nije stala na tome jer su šale otišle toliko daleko da su je neki čak usporedili i s Johnnyjem Deppom kao Willyjem Wonkom u filmu Charlie i tvornica čokolade. "Okkkk Lord Kimquaad!", "Što kad pošalje ogra i magarca da spase Fionu od zmaja? Što onda?", "Mislila sam da Timothée Chalamet glumi novog Willyja Wonku" samo su neki od komentara koji su nasmijali društvene mreže.

Osim što su je usporedili s fiktivnim likovima, usporedili su je i s Taylor Swift koja je 2016. godine nosila plavi bob što je posebno zabavilo korisnike društvenih mreža jer je poznato da su u jednom trenutku ove dvije slavne dame bile javno posvađane. Pritom, nije ovo prvi put da internet uspoređuje Kim Kardashian s Lordom Farquaadom, dapače narugali su joj se još 2015., ali tada zbog haljine koja je podsjećala na odjeću lika. Istu je usporedbu dobila i njezina najmlađa polusestra Kylie na kad se godinu dana nakon pojavila na Met Gali sa sličnom bob frizurom koja je ponovo potaknula komentare na račun omraženog lika iz Shreka.

Linker
27. travanj 2024 16:07