demantirala prekid

Ipak gotovo? Albina i hajdukovac više se ne prate na Instagramu, ona poslala znakovitu poruku

Splićanka nam je svojedobno ispričala kako ih spaja ljubav prema putovanjima i novim iskustvima.

Iako je pjevačica Albina Grčić negirala da je prekinula s nogometašem Ivanom Ćalušićem, nove sumnje da više nisu zajedno pobudila je činjenica da se donedavno nerazdvojni par više ne prati međusobno na Instagramu.

Podsjetimo, kad je otkriveno da je ona obrisala baš sve fotografije s Ivanom, dok je on ostavio jednu s njom, splitska pjevačica demantirala je da je povod za "čišćenje" profila prekid veze.

image

Albina i Ivan

PRIVATNI ALBUM

"To nije istina. Želim vezu graditi u privatnosti i to je to", poručila je pjevačica za Slobodnu Dalmaciju.

Osim toga, Albina je sinoć nastupala u jednom splitskom klubu, a na Instagramu je objavila fotografije svog outfita s prilično znakovitim statusom.

"Ne možeš je ukrotiti", napisala je.

Pjevačica i veznjak splitskog Hajduka u vezi su četiri godine, a Splićanka nam je svojedobno ispričala kako ih spaja ljubav prema putovanjima i novim iskustvima.

image

Albina i Ivan

PRIVATNI ALBUM

"Ivan i ja smo generalno izrazito društveni tipovi. Volimo putovanja, nova iskustva, imamo puno prijatelja s kojima provodimo dosta vremena. Često svi i idemo na izlete, skupimo se na nekoj večeri... A kad smo sami, rado pogledamo dobar film. U stvari, kino nam je jedna od dražih lokacija za večernji ‘dejt", rekla je tom prilikom Albina.

Linker
17. travanj 2024 04:43