LISA OCONNOR/AFF-USA.COM/PA IMAGES/PROFIMEDIA LISA OCONNOR/AFF-USA.COM/PA IMAGES/PROFIMEDIA
NEUSPJEŠAN BRAK

Ipak razvod zbog treće osobe: Bivši suprug Reese Witherspoon odmara s drugom

Samo četiri mjeseca nakon razvoda otkriveno je kako Jim Toth ljetuje s novom djevojkom.

Samo četiri mjeseca nakon razvoda otkriveno je kako Jim Toth ljetuje s novom djevojkom.

Poslije razvoda mnogi bivši supružnici sa strepnjom prate uzajamno objave na društvenim mrežama iščekujući s čvorom u želucu trenutak kada će druga strana objaviti da je u vezi. Međutim, američka glumica Reese Witherspoon nije među njima. Otkako je u travnju ove godine podnijela zahtjev za razvod braka od menadžera odjela za talente distributerske kompanije CAA, Jima Totha, na neki način je odahnula što je neuspješan brak ostavila iza sebe. Njoj bliska osoba otkrila je američkim medijima da između bivšeg para nema drame i da su usredotočeni na prijateljsko suroditeljstvo svog sina, 10-godišnjeg Tennesseeja. Glumica je, kako se navodi, "puno bolje" nakon rastave i ne žali zbog svoje odluke. Nisu otkrili što je presudilo dvanaestogodišnjem braku, no vijest iz Kostarike navodi na pomisao da se radi o trećoj osobi.

Nedavno se otkrilo da 52-godišnji Jim Toth ondje ljetuje s novom ženom u svom životu, samo četiri mjeseca nakon rastave od supruge, javlja Daily Mail.

"Jim je odsjeo u apartmanu u Sendero Nosari s novom djevojkom. Izgledaju jako sretno, odmaraju se i upijaju ‘pura vida‘ vibru. Definitivno je romantično", izjavio je izvor za People.

image

S uskoro bivšim, Jimom Tothom, i zajedničkim sinom

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

Glumica je odlučila neko vrijeme pauzirati s izlascima i još više se posvetiti sinu. U sudskim dokumentima do kojih je došao TMZ, zahtjev za razvod podnijela je u Nashvilleu u Tennesseeju, gdje radi na produkciji glazbene natjecateljske emisije Apple TV-a "My Kind of Country", premda je s uskoro bivšim suprugom i njihovim sinom živjela u Brentwoodu, Kalifornija. Kao razlog razlaza navela je nepomirljive razlike, a u dokumentima je priložila njihov predbračni ugovor, navodeći da je ugovor valjan i da pruža "odgovarajuće i dostatne odredbe" za podjelu njihove imovine i eventualnih dugova. Sudu je dostavila potvrdu da su bivši i ona pohađali edukaciju o tome kako se ponašati tijekom razvoda, koji je obavezan za parove s djecom u okrugu Davidson čiji je sud nadležan za njihov brakorazvodni postupak.

image

Reese Witherspoon s djecom, Avom Phillippe, Tennessee James Tothom i Deaconom Phillippeom

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

Takvu obavezu nije morala ispoštovati prilikom razvoda od prvog supruga, glumca Ryana Phillippea. Poznato je kako se zaljubio u Reese nakon što ju je upoznao na proslavi njezinog 21. rođendana i oženio je dvije godine kasnije, 1999. godine. Dobili su danas odraslu djecu, kćer Avu (23) i sina Deacona (19). Poslije sedam godina braka, Ryan i Reese objavili su 2006. da se razvode, a postupak je finaliziran dvije godine kasnije.

image

S prvim suprugom Ryanom Phillippeom

JIM SMEAL/BEI/SHUTTERSTOCK
Linker
27. travanj 2024 16:03