Ljubav na otoku

Irina Shayk i Bradley Cooper: Zbog ovih fotki fanovi se nadaju da su ljubavi dali drugu šansu

Snimke sa zajedničkog ljetovanja na Karibimima podgrijale su nagađanja da je bivši par nakon tri godine svojoj ljubavi dao drugu šansu

Nije neka novost da su top model Irina Shayk i holivudski glumac Bradley Cooper nakon prekida 2019. ostali u dobrim odnosima. Često ih se može vidjeti kako zajedno šetaju ulicama New Yorka sa svojom petogodišnjom kćerkicom Leom koju oboje obožavaju, a sada su raspirili nagađanja da bi njihova ljubav mogla dobiti drugu šansu.

Naime, Irina je ovih dana na svom Instagram profilu objavila galeriju fotografija sa zajedničkog ljetovanja na Bahamima uz emotikon u obliku srca. Na fotografijama i videu snimljene su ponajviše svinje koje uživaju na pješčanima tropskim plažama, na jednoj snimci ona i Bradley im daju vode, a na jednoj ona leži na pijesku u sredini iscrtanog srca.

Po viđenom, par se odlično zabavlja na otoku Big Major Cayu gdje su divlje svinje koje plivaju u moru i čak se penju na čamce postale glavna turistička atrakcija. Na niti jednoj fotografije nema njihove kćerkice, no nema sumnje da je i ona s njima ljetovanju. A hoće li postati ponovo obitelj ne bi trebalo biti isključeno s obzirom na to da ni manekenka niti slavni glumac od prekida nisu bili u ozbiljnim vezama.

image

Unatoč tome što nisu skupa, Bradley Cooper i Irina Shayk često se mogu vidjeti zajedno s kćerkicom Leom

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Čitajte i: Bradley Cooper ljubi političarku čiji je bivši suprug završio u zatvoru zbog seks skandala?

Nju se povezivalo s Kanye Westom pa čak i s belgijskom manekenkom Stellom Maxwell dok je javnost bila uvjerena da je za njihov prekid bila kriva Lady Gaga s kojom je Bradley snimio film ‘‘Zvijezda je rođena‘‘. Njega se posljednjih mjeseci povezuje Humom Abedin, političarkom koja je 2016. bila potpredsjednica predsjedničke kampanje Hillary Clinton.

No, nikada nisu viđeni zajedno, a osmijeh na lice uvijek mu može navući jedino Irina s kojom se očito najbolje zabavlja.

Linker
16. travanj 2024 19:49