LJUBAV JE U ZRAKU

Bradley Cooper ljubi političarku čiji je bivši suprug završio u zatvoru zbog seks skandala?

Proslavljeni glumac u vezi je s demokratskom političarkom Humom Abedin koja je užas svog braka opisala u autobiografiji.

Upoznala ih je Anna Wintour, legendarna modna urednica, na njujorškoj gala svečanosti Met Gala početkom svibnja, a među njima je planula ljubav na prvi pogled.

Novi holivudski it par su glumac i redatelj Bradley Cooper (47) i američka političarka Huma Abedin (45), visokorangirana članica Demokratske stranke i zamjenica voditelja kampanje Hillary Clinton u predsjedničkim izborima 2016., piše magazin People.

image

Huma Abedin na MET Gali 2022.

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Iako se još čeka službena potvrda njihove veze, javna je tajna da su njih dvoje zajedno, a osim međusobne snažne privlačnosti povezala su ih i iskustva bolnih rastava i razvoda te roditeljstva u zrelim godinama.

Bradley Cooper s bivšom partnericom Irinom Shayk, 36-godišnjim top modelom, 2019. je prekinuo četverogodišnju vezu u kojoj su dobili petogodišnju kćer Leu De Seine.

image

Irina Shayk i Bradley Cooper na MET Gali u New Yorku 2018.

MATT BARON/SHUTTERSTOCK

Usprkos prekidu odgajaju je zajednički, a Bradleyju Cooperu je uloga oca apsolutni prioritet uz sve ostale poslovne obaveze.

Čitajte i: PONOVNO U KLUBU ZADOVOLJNIH ŽENA! ŽIVOT IM JE PROMIJENIO EROTSKI TRILER ‘PEDESET NIJANSI SIVE‘

Huma Abedin u svojoj je autobiografiji, koja je postala hit nakon što ju je Oprah Winfrey objavila među preporukama u svom književnom klubu, opisala horor svog razvoda od nekoć iznimno popularnog njujorškog kongresnika Anthonyja Weinera (57) s kojim ima 10-godišnjeg sina Jordana.

image

Huma Abedin i Anthony Weiner na MET Gali 2015.

GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK

Anthony Weiner odslužio je zatvorsku kaznu zbog seksualnog uznemiravanja maloljetnice, kojoj je preko društvenih mreža slao eksplicitne poruke i fotografije. Na suđenju je priznao krivnju i osuđen je na zatvorsku kaznu od 21 mjeseca iza rešetaka, a morao je platiti i novčanu kaznu. Iz zatvora je izašao u svibnju 2019. nakon odsluženih godinu i pol, a njegovo se ime do kraja života neće brisati iz registra seksualnih uznemiravatelja maloljetnica.

image

Bradley Cooper je glavni glumac i redatelj filma Maestro koji se upravo snima u New Yorku

STEVE SANDS/NEWYORKNEWSWIRE/BAUER-GRIFFIN/SHUTTERSTOCK

To je bio samo vrhunac užasa koji je Huma Abedin proživjela u njihovom braku, jer su seksualni apetiti njezinog bivšeg supruga očito bili - nezasitni.

"Skoro me ubilo kad sam saznala što se sve događalo. Nisam mogla izdržati niti sekunde više uz tog i takvog čovjeka. No, Anthony je otac našeg sina, vjerujem da je iz svega nešto naučio i želim vjerovati da je u njegovom slučaju stvarna promjena moguća", izjavila je nakon svega Huma Abedin koja je u sebi očito pronašla snagu za novi početak s Bradleyjem Cooperom.

image

Bradley Cooper i Carey Mulligan na snimanju filma Maestro u New Yorku početkom srpnja

STEVE SANDS/NEWYORKNEWSWIRE/BAUER-GRIFFIN/SHUTTERSTOCK
Linker
15. travanj 2024 11:33