POTICAJNA PROMJENA

Ponovno u Klubu zadovoljnih žena! Život im je promijenio erotski triler ‘Pedeset nijansi sive‘

Oskarovke Jane Fonda, Diane Keaton, Candice Bergen i Mary Steenburgen zvijezde su urnebesne komedije čiji se nastavak upravo snima u Italiji.

Ima li života (i seksa) u trećoj životnoj dobi, to je ključno pitanje i pokretač filmske radnje u urnebesnoj komediji ‘Klub zadovoljnih žena‘. U njemu je redatelj Bill Holderman okupio glumačku ekipu iz snova koju predvode slavne Oscarovke Jane Fonda, Diane Keaton, Candice Bergen i Mary Steenburgen.

image

Novo poglavlje Kluba zadovoljnih žena odigrava se u Italiji: Jane Fonda, Diane Keaton, Candice Bergen i Mary Steenburgen

MS/CIAO PIX/SHUTTERSTOCK

U filmskoj priči povezuje ih članstvo u čitalačkom klubu, čije su vjerne članice više od četiri desetljeća, a sve se mijenja kad im u ruke dođe krajnje neuobičajeno štivo - erotski triler ‘Pedeset nijansi sive‘.

Zaintrigirane književnom pričom kreću u potragu za potencijalnim vlastitim avanturama, uvjerene da svatko na ovom svijetu zaslužuje biti voljen i sretan.

image

Jane Fonda

MS/CIAO PIX/SHUTTERSTOCK

Film je prije četiri godine u kinima diljem svijeta zaradio više od sto milijuna dolara i bio jedan od najisplativijih Paramountovih naslova godina u odnosu na produkcijske troškove pa su producenti odmah počeli razmišljati o njegovu nastavku.

Čitajte i: NJEŽNA STRANA CHRISA HEMSWORTHA: ZNA SE TKO JE THOROVA ‘ŠEFICA‘, MEZIMICA I SUPERJUNAKINJA

Sad smo dočekali i novo poglavlje ‘Kluba zadovoljnih žena‘, a nastavak se snima u, gdje drugdje, nego u Italiji, zemlji ljubavi i svih drugih hedonističkih užitaka.

image

Jane Fonda, Diane Keaton, Candice Bergen i Mary Steenburgen u Veneciji

MS/CIAO PIX/SHUTTERSTOCK

Prve scene snimljene su u lipnju na Španjolskom trgu u Rimu, a ekipa se nakon toga preselila u vječnu damu Veneciju. Glavne glumice su u hotel stigle gliserom, a jako dobro raspoložene i prepune energije pozdravile su okupljene znatiželjnike koji su ih pozdravili na gradskim kanalima.

image

Klub zadovoljnih žena iz 2018. u kinima je zaradio više od stotinu milijuna dolara

PARAMOUNT/KOBAL/SHUTTERSTOCK
Linker
22. travanj 2024 20:22