Srce vatreno

Iris Livaja poslala znakovitu poruku: ‘Neymar je poslan kući, mogao bi lagano i drugi‘

Cijela zemlja želi da se njezine riječi ostvare i da Vatreni drugi put zaredom zaigraju u finalu Svjetskog prvenstva.

Na dan kada će se na stadionu Lusail u Katru vidjeti hoće li hrvatski reprezentativci ući u drugo finale na Svjetskom prvenstvu zaredom, Iris Livaja, supruga Marka Livaje objavila je na Instagram Storyju značajnu poruku.
Ciljala je na Lionela Messija: "Neymar je poslan kući, mogao bi lagano i drugi..."

image

Marko Livaja sa kćerkicom i Lionelom Messijem.

INSTAGRAM

Iza napadača Vatrenih nalazi se ženska "elementarna sila", njegova supruga čije objave na društvenim mrežama kao da isijavaju poticajnom energijom. Zajedno su osam godina, od čega su od svibnja ove godine u braku, poznaju se u dušu, stoga Iris Livaja vrlo dobro zna kako ga treba obodriti.

Uoči odlučujuće utakmice objavila je fotografiju supruga i njihove kćerkice Elizabete kad je bila mala, a na njoj tata i kći poziraju s Neymarom.

image

Kad se Livaja fotografirao s kćerkom i Neymarom, Brazilac je bio boljeg raspoloženja.

Jedan od najskupljih nogometaša svijeta tada je bio jako dobro raspoložen, nije bilo ni traga suza kojima je prošli petak oplakao ispadanje svoje reprezentacije sa Svjetskog prvenstva.

"Riješen, poslan kući", napisala je Iris u opisu fotografije.

Potom je objavila i fotografiju Marka i njihove kćerkice s Messijem. Njome je sve rekla. Nadajmo se da će njezine riječi biti proročanske i da u Katru danas slave Vatreni.

Linker
24. travanj 2024 19:37