Otkako su zajedno, Adele s partnerom često prati košarku

 DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK
je li to potvrda?

Istina ili laž? Adele je izjavila kako se nedavno udala

Društvene mreže gore u raspravi je li pjevačica svojom izjavom "kako je već u braku" doista potvrdila nagađanja i kako joj je Rich Paul sada i službeno suprug.

Društvene mreže gore u raspravi je li pjevačica svojom izjavom "kako je već u braku" doista potvrdila nagađanja i kako joj je Rich Paul sada i službeno suprug.

Čini se kako je napokon stigla potvrda kako je britanska glazbena diva službeno u braku. Naime, već neko vrijeme se šuška kako se Adele, britanska pop zvijezda s američkom adresom, udala za sportskog agenta, Richa Paula. Fanovi su uvjereni kako su posljednja događanja i službena potvrda. Za razotkrivanje informacija o njenom bračnom statusu, na neki način je "kriv" njezin prijatelj, komičar Alan Carr. Diva je, naime, ovog vikenda bila na njegovom stand-up nastupu u Los Angelesu. Pjevačica je uživala u nastupu, a kada je Alan Carr u jednom trenutku upitao gledatelje tko se nedavno vjenčao, Adele je odvratila:"Ja sam", piše Daily Mail. Potvrdilo je to dvoje gledatelja Carrovog showa u klubu u kojem se nalazila i Adele.

"Večeras sam bio na stand-up nastupu Alana Carra u LA-u, a Adele je bila u publici. Alan je pitao okupljene je li se netko nedavno oženio, a Adele je vikala ‘Ja sam ta‘, rekao je prvi.

I drugi svjedok potvrdio je što je vidio i čuo. Pritom je istaknuo kako je sjedio blizu 35-godišnje pop zvijezde.

"Adele se nalazila odmah iza mene s prijateljicom i odlično se zabavljala. Nije ju bilo briga ako ljudi znaju da je u publici, ona i Carr su jako dobri prijatelji. Kad je on pitao prisutne je li se netko nedavno vjenčao, viknula je: ‘Ja sam‘".

Kad je riječ o naznakama da su svoju vezu i ozakonili, Rich Paul je nedavno i sam natuknuo da nagađanja o braku nisu potpuna neistina, gostujući u emisiji "CBS Mornings".

image

Zajedno su ljetovali na jahti u lipnju 2023.

LONDON ENTERTAINMENT/SHUTTERSTOCK

"Sjajna je, mislim da bi se složila da smo definitivno pomogli jedno drugome... Sretan sam. Ona je izvrsna. Sjajna je za mene. Sjajni smo jedno za drugo", rekao je.

Voditeljica Gayle King bockala ga je trebaju li Adele odsad oslovljavati kao "gospođu Paul"?

"Možete reći što god želite", odvratio je i dodao da nije "tip osobe koja bi u medijima ogolila osobni život".

Dobitnica šesnaest Grammyja na prstenjaku lijeve ruke već oko godinu dana nosi poveći dijamantni prsten, no nikada javno komentirala radi se li doista o zaručničkom prstenu.

Još je u rujnu Adele Paula usred koncerta - nazvala svojim suprugom.

Kada je žena u publici uzviknula: "Hoćeš li se udati za mene?", pjevačica joj je, pred svima u dvorani,odgovorila: "Ne mogu se udati za mene. Hetero sam, draga, a moj suprug je večeras ovdje". Obožavateljica se nije dala: „Možeš li pokušati?” na što je Adele uzvratila: "Ne, ne želim pokušati. Ja sam s Richom".

Upoznali su se na plesnom podiju na rođendanskoj zabavi zajedničkog prijatelja u Los Angelesu. Vezu su potvrdili u srpnju 2021., kada su zajedno sjedili na NBA utakmici.

image

Adele se udala?

CIAO PIX/SHUTTERSTOCK

"On je samo urnebesan. Jako je smiješan. I vrlo pametan.... Prilično je nevjerojatno gledati ga kako radi ono što radi", rekla je 2021. za CBS o svom partneru. Pjevačica ima 10-godišnjeg sina Angela iz trogodišnjeg braka s američkim poduzetnikom Simonom Koneckim. 2021., iste godine kada je finaliziran njezin razvod, upoznala je sadašnjeg partnera za kojeg se suška da je suprug.

Linker
27. travanj 2024 20:26