LONDON ENTERTAINMENT/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA LONDON ENTERTAINMENT/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
ISKRENA I TRIJEZNA

Adele otkrila da već više od 3 mjeseca ne pije alkohol: "Bila sam na rubu alkoholizma"

Britanska glazbenica Adele otkrila je da već tri i pol mjeseca ne pije alkohol, a izbacila je i kofein.

Britanska glazbenica Adele otkrila je da već tri i pol mjeseca ne pije alkohol, a izbacila je i kofein.

Popularna pjevačica Adele na svojem je nastupu u Las Vegasu otkrila da je prestala konzumirati alkohol prije tri i pol mjeseca. Doduše, priznala je da joj nije nimalo zabavno i da joj alkohol nedostaje. "Već tri i pol mjeseca ne pijem alkohol, tako da uživaj u svojem viskiju", poručila je u razgovoru obožavatelju te dodala kako se osim alkohola odrekla i kofeina.

image
INSTAGRAM

Priznala je i kako je u svojim dvadesetima bila na rubu alkoholizma, što je priznanje koje dolazi nakon nešto više od pola godine kako je otkrila da je za vrijeme karantente zbog Covida jednom do podneva popila četiri boce vina, a godinu prije toga u jednom od izlazaka je pretjerala s alkoholom pa zaplesala u grudnjaku s plesačicama - i pritom se čudila kako svi znaju tko je ona.

I dok su mnogi pomislili kako se radi o trajnom odricanju od alkohola, Adele je najavila kako će napraviti "pauzu" kako bi proslavila 11. rođendan svog sina Angela.

"Pred nama je naporan tjedan jer mu je rođendan. Vrlo mi je sličan pa svoj rođendan, baš poput mene, shvaća vrlo ozbiljno. Dakle, radi se o slavlju koje će potrajati barem tjedana dana, a moglo bi se produžiti na cijeli mjesec. Mislim da bi svi trebali tako", komentirala je Adele.

Sina Angela dobila je u braku s humanitarcem Simonom Koneckim s kojim je započela vezu 2011. godine. Sin im se rodio 2012., a par se razišao 2019. godine. Ipak, službeno su se razveli tek dvije godine kasnije pri čemu problem nije bio dogovor oko skrbništva, već oko imovine - radilo se o bogatstvu od 140 milijuna funti.

Pjevačica je već dvije godine u sretnoj vezi s 41-godišnjim Richom Paulom, sportskim agentom za kojeg se i zaručila, a nedavno je svojom izjavom dala naslutiti i da su se vjenčali u tajnosti. Naime, na koncertu je odgovorila na natpis "Želiš li se udati za mene" koji je držala jedna obožavateljica. Adele joj je direktno odgovorila - "strejt sam, a i moj suprug je ovdje večeras".

Linker
15. srpanj 2024 02:40