slavljenički brunch

Iva Majoli dan nakon vjenčanja slavila s prijateljima u crvenoj dizajnerskoj haljini

Među uzvanicima na brunchu je bila Ivina dobra prijateljica, talijanska tenisačica Mara Santangelo, koja je večer prije objavila fotografiju mladenke u vjenčanici.

Dan nakon što je izgovorila sudbonosno da talijanskom poduzetniku Robertu Calegariju, Iva Majoli ugostila je članove obitelji i najbliže prijatelje na brunchu organiziranom u jednom milanskom hotelu.

Presretna mladenka blistala je u žarko crvenoj haljini s potpisom Louisa Vuittona za kolekciju proljeće-ljeto 2015. godine. U sličnoj haljini je Gigi Hadid te godine pozirala za Vogue.

Među uzvanicima na brunchu je bila Ivina dobra prijateljica, talijanska tenisačica Mara Santangelo, koja je večer prije objavila fotografiju mladenke u vjenčanici.

image

Iva Majoli i Mara Santangelo

INSTAGRAM

Ovog puta Iva je preko nje pozdravila sve fanove.

"Hvala prijatelji, tako mi je drago da ste ovdje. Bila su ovo prelijepa dva dana s meni najdražim ljudima, htjela sam s vama podijeliti ovaj divan trenutak u mom životu. Volim vas sve", poručila je Iva.

Podsjetimo, Iva je za vjenčanje izabrala bijelu haljinu s prorezom koji se penjao uz nogu i V izrezom oko vrata. Preko haljine nosila je sako s ukrasom na ovratniku. Kako je ranije otkrila, kosu je skupila u nisku punđu.

Izbornica ženske teniske reprezentacije nosila je i srebrne štikle s potpisom Christiana Louboutina, a u rukama je nosila buket bijelih ruža. Među uzvanicima je bila i Borna Kotromanić.

Iva nam je uoči vjenčanja otkrila nekoliko pojedinosti ceremonije.

"Odlučili smo se za skromno vjenčanje, samo u vijećnici, uz kumove, obitelj i najbliže prijatelje. Nakon izrečenih zavjeta idemo na mali koktel i večeru i to će biti to. Slavlje za veći krug prijatelja organizirat ćemo u svibnju iduće godine, najvjerojatnije opet negdje u Italiji", rekla je bivša tenisačica te dodala kako zbog poslovnih obveza neće otputovati na medeni mjesec s Robertom.

Linker
24. travanj 2024 08:01