ROMANTIKA NA OTOKU

Iva Majoli s mužem uživa na Maldivima, otkrila je u čemu nije vješt: ‘Svejedno ga volim‘

Bivšu tenisačicu oduševila je wellness i spa ponuda luksuznog kompleksa u kojem odmara sa suprugom Robertom, a uživali su i u prirodnim ljepotama otoka.

Početkom listopada bivša tenisačica Iva Majoli i talijanski poduzetnik Roberto Calegari vjenčali su se u Milanu, a Iva nam je uoči svadbe rekla da će zbog brojnih obveza "preskočiti" medeni mjesec. Ipak, čini se kako su novopečeni supružnici ipak pronašli vremena za zajedničko putovanje jer su se u utorak svojim pratiteljima na društvenim mrežama javili s egzotičnih Maldiva.

Iva je otkrila kako s Robertom boravi u luksuznom hotelskom kompleksu Joali Being, te kako će ondje provesti tjedan dana.

image

Iva i Roberto

INSTAGRAM/IVA MAJOLI

"Predivno mjesto za pomlađivanje. Najbolji fitness i spa", napisala je na svom Instagram profilu.

Osim u čarima wellnessa, par je uživao i u prirodnim ljepotama otoka. Na pješčanoj plaži pozirali su uz zalazak sunca, a Iva je zatim objavila fotografiju na kojoj leži na ležaljci u moru uz šaljivi opis.

image

Bivša tenisačica na odmoru

INSTAGRAM/IVA MAJOLI

"Ovo se dogodi kad kažeš svom mužu: ‘Možeš li me lijepo fotkati?‘. Postoji netko gori od mene kad je u pitanju fotografiranje. Možete li uopće prepoznati da sam na ovoj fotografiji ja? Ali i dalje ga volim", napisala je Majoli.

Podsjećamo, Iva i Roberto izrekli su sudbonosno "da" na intimnoj ceremoniji uz kumove, obitelj i najbliže prijatelje. Zavjete su izrekli u vijećnici, a zatim se proslava nastavila u milanskom hotelu Palazzo Reale.

"Slavlje za veći krug prijatelja organizirat ćemo u svibnju iduće godine, najvjerojatnije opet negdje u Italiji", otkrila nam je bivša tenisačica u listopadu.

Linker
19. travanj 2024 07:54