Znakovita poruka

Ivana Paradžiković oglasila se nakon vijesti o otkazima na Uni TV

Una TV najviše se reklamirala preko emisije ‘‘Lice pravde‘‘ koju je trebala voditi Paradžiković, nagrađivana novinarka koja je proslavila emisiju ‘‘Provjereno‘‘ na Novoj TV.

Nakon što je objavljeno da je Una TV jednom dijelu novinara, urednika, snimatelja, montažera, producenata i drugog osoblja zagrebačkog dopisništva podijelila otkaze, a da se među njima nalazi i Ivana Paradžiković, oglasila se i ona.

"Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara...", znakovito je poručila.

Una TV najviše se reklamirala preko emisije ‘‘Lice pravde‘‘ koju je trebala voditi Paradžiković, nagrađivana novinarka koja je proslavila emisiju ‘‘Provjereno‘‘ na Novoj TV s kojom se prije godinu i pol dana razišla pod velom tajne. Iako je snimljeno nekoliko emisija "Lica pravde" koncepcijski vrlo nalik ‘‘Provjerenom‘‘, one su se samo emitirale na Una TV web platformi koja je imala brojne tehničke poteškoće koje su onemogućavale gledanje programa.

Ovih dana svi zaposleni u zagrebačkom dopisništvu, uključujući i one koji su nalaze na godišnjem odmoru, pozvani su u redakciju na hitan sastanak, javlja Jutarnji list.

Odluka uprave s popisom radnih mjesta koja se ukidaju izvješena je na oglasnoj ploči zagrebačkog dopisništva 25. srpnja uz napomenu da stupa na snagu ovoga tjedna. Naime, iz Una TV-a priopćili su da kako unatoč velikom rastu gledanosti u regiji i najavljenoj ambicioznoj programskoj shemi od jeseni, njihovu misiju i viziju trenutno nije moguće provesti na hrvatskom tržištu, a glavna prepreka je nemogućnost da program postane dostupan svim gledateljima jer ih domaći kabelski distributeri odbijaju uvrstiti u svoje pakete. Tako je došlo do reorganizacije hrvatskog dopisništva i otkaza tridesetak zaposlenika zagrebačkog studija.

Linker
23. travanj 2024 09:01