Fotografije: Shutterstock Editorial/Profimedia
 

 FOTOGRAFIJE: SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Kodeks prekršen

Izdaja? Emily Ratajkowski traži oprost Olivije Wilde jer je ulovljena kako ljubi njenog bivšeg

Zapetljana je situacija između Harryja, Emily i Olivije - dok se pop zvijezda ne oglašava oko nove veze, manekenka i glumica moraju izgladiti svoj odnos.

Emily Ratajkowski i Harry Styles mogli bi postati novi vrući par na sceni - već su uhvaćeni kako strastveno izmjenjuju poljupce nakon njegovog koncerta u Tokiju, a dok obožavatelje i javnost zanimaju svi detalji njihovog odnosa, za neke njihova nova veza i nije toliko sretna vijest. Prvenstveno za njegovu bivšu djevojku, glumicu Oliviju Wilde, koja je i bliska prijateljica manekenke i aktivistice.

Naime, izvor blizak Oliviji rekao je kako se glumica osjeća izdanom jer se Emily spetljala s njezinim bivšim i tako je prekršila nepisano pravilo da se s bivšim dečkima prijateljice ne treba petljati. Emily i Olivia zajedno su partijale u VIP dijelu na njegovom koncertu samo dva tjedna prije nego što su izašle snimke njihovog poljupca, a družile su se i na partyju nakon dodjele nagrada Oscar. Glumica i pop zvijezda prekinuli su vezu krajem studenog prošle godine, a kao razloge su tada naveli "različite prioritete koji ih razdvajaju" te su se razišli bez zle krvi. Olivia se do sada nije oglasila o "izdaji" svoje prijateljice, no izvori bliski njoj ipak navode da joj nije svejedno.

"Olivia ne želi biti uvučena u ovaj nered i odbija živjeti pod teretom prošlosti. Fokusirana je na svoju karijeru i djecu i ne želi trošiti svoju energiju na ovu dramu", rekao je za strane medije izvor blizak glumici i producentici te je nadodao da se Wilde osjeća izdanom, ali i da je spremna za nove ljubavne prilike.

image

Olivia Wilde i Harry Styles na premijeri filma ‘Don‘t Worry Darling‘

ALBERTO TERENGHI/IP/SHUTTERSTOCK

Nakon što je prekinula s bivšim članom grupe One Direction, šuškalo se da se Olivija planirala pomiriti s bivšim suprugom Jasonom Sudeikisom, s kojim ima dvoje djece. No, sve je ostalo na tračevima, a Olivia je kazala da se ne planira pomiriti niti s jednim od bivših. Ratajkowski se za sada nije službeno oglasila, no izvor blizak manekenki rekao je da će zamoliti Oliviju za oprost. U međuvremenu, dok rješava papire za razvod od bivšeg supruga Sebastiana Bear-McClarda s kojim ima dvogodišnjeg sina, uživa u društvu Harryja Stylesa bez zadrške i skrivanja od znatiželjnih pogleda.

image

Emily Ratajkowski

LUCIA SABATELLI/ACTION PRESS/SHUTTERSTOCK
Linker
18. travanj 2024 13:38