Brad Pitt

 CASTEL FRANCK/ABACA/SHUTTERSTOCK
U dobrom društvu

Izgleda bolje nego ikad: Mladoliki Brad Pitt viđen na snimanju novog filma o Formuli 1

Njegov lik u filmu ‘‘Untitled Formula One Racing Movie: Apex‘‘ bivši je vozač Formule 1 iz 1990-ih koji se vraća utrkama nakon stravične nesreće koju je doživio.

Njegov lik u filmu ‘‘Untitled Formula One Racing Movie: Apex‘‘ bivši je vozač Formule 1 iz 1990-ih koji se vraća utrkama nakon stravične nesreće koju je doživio.

Najnovije fotografije Brada Pitta u kratkom su vremenu obišle svijet, a razlog je taj što na njima holivudski glumac izgleda mlađe nego ikad. Naime, na setu je viđen u dobrom društvu Javiera Bardema s kojim trenutno snima svoj novi film ‘‘Untitled Formula One Racing Movie: Apex‘‘ na Floridi. Vidno dobro raspoloženi, kolege su razgovarali, a u jednom su se trenutku i zagrlili.

image

Brad Pitt i Javier Bardem

MEGA/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

‘‘Odlično je biti ovdje. Zabavljamo se, ovo je definitivno najbolji provod u mom životu‘‘, rekao je Pitt u intervjuu sredinom 2023. godine otkrivši pritom nekoliko pojedinosti o nadolazećom filmu. Kako je objasnio, njegov lik je nekadašnji vozač Formule 1 iz 1990-ih, koji se vraća utrkama nakon oporavka od grozne nesreće koju je doživio i to na poziv prijatelja i šef tima, kojeg utjelovljuje 54-godišnji Bardem, kako bi pomogao svome timu koji se zbog loših rezultata nalazi na samom dnu ljestvice.

image

Brad Pitt

MEGA/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

No, Pitt tajnu svoje mladolikosti, barem tako tvrde upućeni, osim dobrim genima, zdravoj prehrani i redovitom vježbanju, duguje i određenim neinvazivnim estetskim zahvatima koja se podvrgnuo nakon burnog razvoda od Angeline Jolie.

‘‘Koristio je filere, botoks, kemijski piling, laserske tretmane kojima je korigirao bore oko očiju, a izgleda kako je zategnuo i kožu lica‘‘, otkrio je za Radar estetski kirurg Lyle Back koji je proučavao Pittove fotografije iz srpnja 2023. godine pa dodao kako su to sve uobičajeni tretmani pomlađivanja. Naravno, za one koji si ih mogu priuštiti.

"Ne bojim se starenja. S godinama dolazi mudrost, a nju ću uvijek odabrati prije mladosti", rekao je svojedobno Pitt, čijoj privlačnosti pridonosi upravo to što je autentičan, samouvjeren i naoko neopterećen izgledom.

Linker
28. travanj 2024 00:53