Novi Johnny i Amber?

Između glumca Iona Gruffudda i njegove bivše ‘rat‘ se ne smiruje i sada on uzvraća udarac

Već dvije godine glumica Alice Evans ne može preboljeti što ju je Ioan Gruffudd ostavio pa se služi najnižim sredstvima kako bi ga ocrnila u javnosti i što je najgore, pred njihovim kćerima.

Umjesto da primire strasti i zakopaju sjekire zbog svojih kćeri, velški glumac Ioan Gruffudd i njegova bivša supruga, također glumica Alice Evans, ne prestaju sa svađama. I to nimalo bezazlenim. Rastali su se prije dvije godine i to na njegovu inicijativu što mu bivša ne može oprostiti. Tada je izjavila da je njegov čin za nju šokantan, da ne razumije zašto odlazi od kuće i da joj ta situacija teško pada jer ga još voli. Brakorazvodna parnica još traje, a Alice Evans od tada ne prestaje s napadima na svog bivšeg, koji je sreću pronašao u zagrljaju Biance Wallis, što je ovu još više razbjesnilo. Optužuje ga da ju je varao i tijekom braka, da je nju i njihove djevojčice, danas 13- godišnju Ellu i četiri godine mlađu Elsie emotivno zlostavljao, vrijeđa ga preko društvenih mreža s lažnih profila, okrenula je djecu protiv njega…

image

Ioan Gruffudd i Alice Evans sa starijom kćeri Ellom u doba ljubavi

KRISTINA BUMPHREY/STARPIX/SHUTTERSTOCK

A sada je zvijezdi filma ‘‘Fantastična četvorka‘‘ dozlogrdilo. Prije godinu dana podignuo je zahtjev za zabranu prilaska, a podnio je i sudsku tužbu u kojoj je naveo da ga je zlostavljala putem lažnih Twitter računa, govorila je svojim prijateljicama "da zauzmu njezinu stranu ili odj…‘‘ i upozoravala ga: ‘‘Ovo će biti kao Johnny Depp i Amber Heard, ali neće dobro završiti za tebe‘‘. U tužbi se spominje i njezino vrijeđanje. Bivša ga je jednom prilikom optužila da joj je oteo djecu, nazvala ga je "je zlom p***om", njegovu majku etiketirala je kao kučku, a starijoj kćeri Elli je rekla da ju ne želi vidjeti nekoliko dana, viče - "One se mogu zauzeti za mene ili mogu odj…‘‘. Gruffudd je u svom sudskom podnesku također ponovio optužbe da ga je bivša supruga verbalno zlostavljala tijekom njihova 14-godišnjeg braka, te da ga je "cijeli život potkopavala pred djecom".

A njezino divlje ponašanje na kraju se prenijelo na djevojčice. U novim spisima otkriva se kako je starija kćer Ella, koja je sada tražila zabranu prilaska oca, prije godinu dana u njegovom stanu gdje je trebala upoznati njegovu partnericu, dobila izljev bijesa pa je mlijekom zalila njihov krevet, na hladnjaku mu je sa senfom napisala da se je*** se, te je njime razmazala kuhinjski pult i podove.

image

Ioan Gruffudd s djevojkom Biancom Wallace i ljubimcem kojeg su njihove kćeri šutnule

SHUTTERSTOCK

Gruffudd je dodao da ih je njegova partnerica poticala da se igraju s njihovim psom Bubba Bearom, no one su ga odgurnule nogama, a Ella je zatim izvadila mobitel i snimala video na FaceTimeu te se ismijavala sa svojim prijateljima.

Kako je rekao ‘‘hodala je okolo govoreći svojim prijateljima kako je sve ružno, bila je glasna i prenemagala se, skakala je gore - dolje kako bi njezinom društvu sve bilo smješnije. Njezino je ponašanje do krajnosti bilo bezobzirno i ništa slično prije nisam vidio.‘‘

Očito se ratno stanje između supružnika sada prelilo i na djecu, a kako će sve završiti sud tek treba odrediti.

Linker
15. travanj 2024 03:15