ISTI SU

Jabuka ne pada daleko od stabla: Vidi se čije je gene pokupio sin Julije Roberts

Ne kaže se bez razloga kakav otac- takav sin! Američka glumica sa suprugom Dannyjem Moderom ima troje djece, a evo tko od njih najviše sliči ocu!

Najmlađi sin Julije Roberts i Dannyja Modera ovog ljeta napunio je 15 godina! Dugogodišnji holivudski par sudeći po objavama na društvenim mrežama još uvijek ne može vjerovati da je njihovo najmlađe dijete, Henry, već tako odrastao! I ne samo to, nego toliko nalikuje svome ocu dok je bio mlad.

Naime, Danny Mooder je podijelio snimku Henryja koji izgleda baš poput njega i napisao: "Ovaj klinac je spreman za sve. Oduševljen sam što je on moj dječak. 15 danas. Volim te."

"Isti ste", "Mali izgleda kao tvoj blizanac", "Kakav otac, takav sin", "Ma ovo je nevjerojatno", "Presladak je, baš poput tebe", samo su neki od komentara obožavatelja ispod fotografije.

Suprug popularne glumice na društvenim mrežama ne objavljuje često, međutim još jedna fotografija privukla je pažnju kada su svi zajedno slavili rođendan blizanaca.

Danny je tom prigodom objavio fotografiju Hazel i Phinnaeusa kako uživaju u doručku u njihovom domu pa je napisao: "Ovi mali buntovnici… 17 danas. Hvala vam što ste mi pomogli kroz očinstvo."

Iako ljubavna priča Julije i Dannya nije počela na mnogima prihvatljiv način, pretvorila se u divan odnos u kojem su dobili troje djece. Njihova veza započela je još 2001. na setu filma "The Mexican" u kojoj je ona glumila s Brad Pittom. Glumica privlačnog, širokog osmijeha nije imala previše sreće u ljubavnom životu, a iza nje su bile brojne veze i propali brak s pjevačem Lyleom Lovettom s kojim je bila dvije godine. Modera je upoznala dok je bio u braku s vizažisticom Verom Steimberg, a Julia s kolegom Benjaminom Brattom.

image

Henry Daniel Moder, Hazel Moder i Phinnaeus Moder

HENRY LAMB/PHOTOWIRE/BEI/SHUTTERSTOCK

Nakon Danijelovog razvoda, par se vjenčao 4. srpnja 2020. godine u privatnoj kapelici na njezinom ranču u Novom Meksiku. Julia i Daniel željeli su proširiti obitelj, no ona nikako nije mogla začeti. Ipak, sreća je bila na njihovoj strani pa je 2004. rodila blizance, kćer Hazel i sina Phinnaeusa, a 2007. još jednog sina, Henryja. Po svemu sudeći imaju jedan od najdugovječnijih brakova u modernom Hollywoodu. Njihove preslatke fotografije na društvenim mrežama tope srca obožavatelja, a sad nam je jasno i zašto!

Linker
19. travanj 2024 12:43