vlada ŠČ manija

Jacques o pobjedi Leta 3: ‘I meni se može dogoditi da zauzdam jezičinu‘

Nakon pobjede Leta 3 na Dori njihova pjesma ‘Mama ŠČ‘ zaludjela je i zemlju i Europu.

ŠČ manija zavladala je zemljom, a čini se i Europom. Nakon pobjede Leta 3 i njihove pjesme "Mama ŠČ" na Dori ne stišavaju se dojmovi. Dok obožavatelji Eurosonga iz cijelog svijeta ne prestaju komentirati hrvatsku pjesmu predstavnicu, pozicija Leta 3 na službenim kladionicama raste, a o svemu se oglasio i jedan veteran natjecanja za pjesmu Eurovizije.

Jacques Houdek javio se iz Italije, nije odgovarao na brojne novinarske upite nego je sve što misli o novim pobjednicima Dore napisao na svom Facebook profilu. "Dragi ljudi, pozdrav svima iz Italije. Dakle, doslovno ste me zatrpali upitima da komentiram Doru. Kao i mediji, kako domaći, tako i iz regije. Ne date mi mira nikako", napisao je na početku Jacques Houdek, a zatim nastavio u, kako je sam rekao, neobičnom tonu.

image

Jacques Houdek na Eurosong je išao bez Dore

SRDJAN VRANCIC/CROPIX

"No, ponekad upravo kad ne kažemo ništa - rekli smo sve. Da, da... Čak se i meni može dogoditi da zauzdam svoju jezičinu", nasmijao je glazbenik svoje pratitelje. "Naravno da sam gledao Doru. Komentirao sam sve s Marijom Šerifović. No, to će ostati striktno među nama, je li tako, Maro?", dodao je Houdek. No ono što je otopilo srca je snimka koju je podijelio sa svima, njegovo kumče djevojčica Luna odgovara na pitanje roditelja koga više voli - kuma Jacquesa ili Let 3? "Tuma", kazala je malena. "Ovo je Luna, moje predivno kumče i veliki fan Leta 3, očigledno. Srce malo, obožava brojalice i ove, u najmanju ruku, čudnovate stričeke na traktorima. Čini mi se da će se svidjeti i Eurosong fanovima", prognozirao je Houdek.

Što rade pobjednici?

image

Nastup Leta 3 na Dori 2023.

DAMIR SKOMRLJ CROPIX

Pjevač pobjedničke grupe Zoran Prodanović Prlja svojim je objavama na Twitteru nasmijao brojne pratitelje. Otkrio je koja mu se "nezgoda" sa šminkom dogodila nakon nastupa i pobjede u Opatiji.

"Ja sam baš panglu, sad sam se sjetio da nisam vratio umjetne trepavice make up departmentu na Dori", objavio je Prlja kako mu se dogodila "glupost". Prije toga je dao podršku još jednom bendu koji se natjecao s njima. "Volim Krešu i Kisele kiše jako", objavio je.

Na istoj mreži Letu 3 stigla je podrška iz susjedstva, doslovno. Dražen Turina Šajeta, opatijski glazbenik prihvatio je njihovu zezanciju i ŠČ-maniju. "Nagovara me pjevačica iz benda da promijenim svoje cijenjeno umjetničko ime u ŠČajeta ! Pa i ne zvuči mi loše", napisao je Šajeta.

Linker
20. travanj 2024 03:21