Na prošlogodišnjoj premijeri tv-serije ‘Bel-Air‘

 BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK
novi obrat

Jada Pinkett Smith o suprugu Willu: ‘Ostajemo zajedno, zauvijek‘

Glumica je gostovala u emisiji ‘The Drew Barrymore Show‘, a neočekivanim priznanjem je i slavnu voditeljicu ostavila bez teksta.

Glumica je gostovala u emisiji ‘The Drew Barrymore Show‘, a neočekivanim priznanjem je i slavnu voditeljicu ostavila bez teksta.

Poslije mnogima šokantnog otkrića kako sa suprugom ne dijeli krov već sedam godina, objavljenog prošlog mjeseca u njenoj novoj knjizi "Worthy", Jada Pinkett Smith opet je fanovima priredila iznenađenje. Izvršna producentica i voditeljica podcasta "Red Table Talk" gostovala je ovog tjedna u showu kolegice Drew Barrymore, a razgovor se poveo o njenim memoarima. Kada ju je voditeljica upitala osjeća li da se objavom knjige odvojila od supruga ili će se "zadržati u njegovoj sjeni", Jada je isprva utihnula, pa ju je Drew Barrymore direktno upitala: "Zvuči li to kao da ostajete zajedno?" na što je Jada odgovorila: "Ostajemo zajedno, zauvijek. Pokušala sam, pokušali smo," prenosi njene riječi The Independent.

Uslijedio je iznenađen pogled holivudske glumice i voditeljice popularne emisije u kojoj "otvara" sugovornike, uglavnom kolege iz zabavljačke industrije, da s njom podijele ono što nikome nisu rekli.

Nakon toga je Jada - o čijem bi se burnom braku s dobitnikom Oscara za naslovnu ulogu u filmu "King Richard" mogla snimiti napeta tv-serija prepuna dramatičnih obrata - pojasnila da je u njenom braku s Willom malo što teklo po planu.

Na upit Drew Barrymore kako to misli, zvijezda komedije iz 2017. "Girls Trip", odgovorila je: "Morala sam ga naučiti voljeti izvan titule ‘muža‘ i svih romantičnih očekivanja koja dolaze s tim. Morala sam naučiti voljeti ga onakvog kakav jest. Uključujući i njegovu svjetlu i tamnu stranu."

Neočekivano otkriće zasjenilo je razgovor o knjizi u kojoj je Jada priznala da su Will i ona na lanjsku dodjelu Oscara 2022., upamćenu po šamaru kojeg je Will ‘uputio‘ Chrisu Rocku ", došli svatko iz svog doma.

"Živjeli smo odvojene živote, bili smo tamo kao obitelj, ne kao muž i žena, ali kad sam čula kako me on usred tog kaosa na dodjeli oslovljava kao svoju ‘ženu‘, osvijestila sam da sam to zapravo ja", napisala je Jada.

image

Jada Pinkett Smith i Will Smith 1998. u New Yorku, godinu dana poslije vjenčanja

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

"Oboje smo zapeli u fantazijama o tome što bi ovaj drugi trebao biti", rekla je o svom braku Jada prošlog mjeseca, pričajući oknjizi s voditeljicom televizijskog showa "Today", Hodom Kotb. Tada je priznala i to kako Will i ona od prosinca 1997., kada su se vjenčali, do danas pokušavaju shvatiti kako bi njihov brak trebao izgledati.

Dosad su Will i Jada, roditelji 23-godišnje pjevačice Willow Smith te 25-godišnjeg glumca Jadena Smitha (uključeni su i u život 31-godišnjeg Treya, kojeg je Will dobio u bivšoj vezi) izdržali izazove kakve bi rijetki parovi uspjeli prebroditi. Ukratko, u tom braku bilo je svega. Oboje su nekoliko puta aludirali na to da žive "otvoren" brak, odnosno da su se dogovorili da smiju "biti s drugim ljudima". Glumica je u svom podcastu "Red Table Talk" prošle godine otkrila da je, kada su bili u "lošoj fazi", imala aferu s mladim pjevačem i prijateljem njezinog sina, Augustom Alsinom. Ni Will Smith, navodno, po tom pitanju nije bio "cvjetić".

image

Nekonvencionalni supružnici s djecom, kćeri Willow i sinom Jadenom te Treyem Smithom, Willovim sinom iz bivše veze

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

"Doživjela sam prevaru i to mi je uistinu slomilo srce, ali i sama sam varala nekoga do koga mi je bilo stalo. Moram vam reći: teže mi je bilo preboljeti to što sam ja napravila nego činjenicu da je to netko napravio meni. Naučila sam da moram oprostiti nevjeru jer to zapravo nema veze sa mnom...", rekla je Jada pred televizijskim kamerama.

2018. je otkrila kako se nije htjela udati za Willa te da je "plakala dok je išla do oltara" prije nego što se (ipak) udala za glumca. Iste godine Will Smith je u podcastu Rap Radar rekao da ne koristi izraz "oženjen" kad priča o Jadi, već na drugačiji način opisuje njihovo zajedništvo. Tada je kazao da su njih dvoje "životni partneri".

"Ne postoji ništa što bi raskinulo našu vezu. Ona ima moju doživotnu podršku i zbog toga se osjećam sjajno", izjavio je tad Will Smith.

Linker
26. travanj 2024 00:04