Puna kuća

Jamie Oliver ne namjerava stati s proširenjem obitelji: "Želim da mi supruga rodi i šesto dijete"

Slavni kuhar otkrio je kako bi on i njegova supruga nakon petoro djece željeli imali još jedno iako im je i ovako puna kuća, no teško im pada što oni najstariji već polako odlaze iz roditeljskog doma.

Iako slavni kuhar Jamie Oliver i njegova supruga Jools imaju petoro djece i u godinama su kada već mogu polako razmišljati o unučadi, par je otkrio kako bi želio imati još djece. Doduše Jools to nikada nije skrivala i otvoreno je govorila o svojim spontanim pobačajima i želji za još djece, a sada je i Jamie Oliver za britanske novine The Sun otkrio da ne bi imao ništa protiv da im se ‘zalomi‘ još jedno.

‘‘Pokušavam prijeći u tu sljedeću životnu fazu, ali Jools me želi odvući natrag! Ozbiljno, voljeli bismo dobiti šesto dijete ako bi nam se to dogodilo. Ali jako sam sretan s obitelji koju imam. Iscrpljen, ali sretan‘‘, kazao je Oliver.

image

Jamie i Jools ovo ljeto okupili su obitelj i obnovili bračne zavjete

INSTAGRAM

Planetarno slavni kuhar i njegova supruga zajedno imaju petero djece kojima su nadjenuli neobična imena, 21- godišnju Poppy Honey, godinu dana mlađu Daisy Boo, 14-godišnju Petal Blossom, 13-godišnjeg Buddy Beara i 6-godišnjeg River Rocketa.

U listopadu je najstarija Poppy sa svojim dečkom Benom krenula na veliko putovanje i sada kada im najstarije cure polako odlaze iz obiteljskog gnijezda par osjećaju prazninu u svom domu. Jools je na Instagramu podijelila nekoliko fotografija rastanka sa svojom kćeri i priznala da je njezin odlazak životna i roditeljska prekretnica u kojoj nimalo ne uživa.

image

Djeca rastu što roditeljima teško pada

INSTAGRAM

Otvoreno je govorila i osvojim spontanim pobačajima koje je jako teško proživjela pa je čak razmišljala o umjetnoj oplodnji. ‘‘Razmišljala sam o IVF-u jer sam istraživala i razgovarala s nekim nevjerojatnim ljudima i to mi se činilo kao prava opcija za moje godine. Ali s druge strane znaš da je to teško jer i imam supruga na kojeg moram misliti. Nisam baš sigurna da bi on želio da to učinimo na taj način. Pretpostavljam da ću u menopauzi vjerojatno osjetiti olakšanje i pomisliti ‘hvala Bogu‘, s obzirom na to da to više neće biti moguće. I zapravo se opustiti i mirno nastaviti sa svojim životom. Jer problem je što je ta ideja je još uvijek u mojoj glavi‘‘, rekla 2021. u podcastu Life & Soul.

image

Jools ne samo da voli djecu, nego obožava za najmanje dizajnirati i odjeću, a njezin brend se zove Little Bird

MOTHERCARE/SHUTTERSTOCK

No, čini se koliko god danas 49-godišnja Jools bila razumna, želja za još jednim djetetom ne jenjava. Sada javnu podršku ima i u svom slavnom, godinu dana mlađem suprugu s kojim je od tinejdžerskih dana, a prošlo ljeto obnovili su zavjete na 23.godišnjicu braka.

Linker
13. travanj 2024 20:05