GLUMIO JE I U SPOTU

Je li zvijezda serije "Emily u Parizu" doista nova Shakirina ljubav?

Sve su glasnija šuškanja kako su zgodni 31-godišnji glumac i 47-godišnja pjevačica više od prijatelja i suradnika.

Kada je prošlog tjedna Shakira objavila spot za novu pjesmu "Punteria" mnogi su primijetili scene u kojima razmjenjuje nježnosti s britanskim glumcem Lucienom Laviscountom kojeg mnogi pamte kao Alfieja iz hit serije "Emily u Parizu". Shakira je na društvenim mrežama objavila njihovu zajedničku fotografiju sa snimanja, i mnogi su već tada komentirali kako sjajno izgledaju zajedno. "Gdje joj on to drži ruku"," Hm, izgledaju poprilično prisno", bili su neki od komentara.

I dok se na prvu činilo kako su 47-godišnja pjevačica i 31-godišnji glumac samo surađivali na snimanju, posljednjih dana ih se može sve češće vidjeti zajedno. Naime, Shakira je 26. ožujka imala pop-up koncert na Times Squareu u New Yorku, a poslije je otišla s Lucienom večeru. Nararavno to nije promaklo paparazzima, a slavna pjevačica nije skidala osmijeh s lica. Iako ni jedan ni drugi nisu komentirali navode o ljubavnoj vezi, 31-godišnjak je u rodnoj zemlji poznat po vezi s još jednom glazbenicom.

image

Shakira i Lucien Laviscount nakon njezinog nastupa otišli su na večeru

BLAYZENPHOTOS/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Lucien i bivša pjevačica benda Atomic Kitten, Kerry Kantona upoznali su se davne 2011. kad je njemu bilo 19 godina, a njoj 31 i oboje su bili u Celebrity Big Brotheru, a vezu su započeli čim su izašli iz kuće. No, njihov odnos nije potrajao.

"Lucien je bio jako šarmantan i oku ugodan, no to je sve bilo samo malo zabave", prokomentirala je tada Kerry njihov prekid. No otad od danas Laviscount je postao itekako popularan. Rođen je u Burnleyju i već s deset godine je snimao modne kampanje, no oduvijek je želio biti glumac. Jedna od prvih uloga bila mu je britanskom serijalu "Grange Hillu" 2007. godine, a potom je dobio ulogu u seriji "Coronation Street" 2009. godine i "Waterloo Roadu". No, najveći boom postigao je ulogom u "Emily u Parizu", baš kao što je i postao miljenik mnogobrojnih žena. Nedavno se šuškalo kako ga mnogi žele vidjeti kao novog Jamesa Bonda, iako se to vjerojatno neće dogoditi, čini se kako je Lucien itekako zadovoljan sa svojim životom i karijerom i bez uloge tajnog agenata 007.

Hoće li Shakira i Lucien potvrditi vezu ili su ipak tek samo prijatelji, morat ćemo pričekati. Jedno je sigurno, nakon groznog prekida s bivšim partnerom Gerardom Piqueom i njegove prevare o kojoj progovara i na novom albumu, mnogi itekako zdušno navijaju da kolumbijska pjevačica, nađe ljubavnu sreću.

Linker
02. travanj 2024 17:02