Spasilačka služba

Jedna je od najvećih Netflixovih zvijezda, a cijelo ljeto radio je kao spasilac

Tinejdžerska zvijezda serije "Stranger Things" upisala se na studij businessa, živjet će u studentskom domu poput ostalih brucoša.

Jedna je od najvećih Netflixovih zvijezda, ali Noah Schnapp želi živjeti kao normalan dečko. Slovi za jednu od najvećih tinejdžerskih zvijezda u zabavljačkoj industriji, zahvaljujući ulozi u seriji "Stranger Things" i dosad je zaradio dovoljno novca za više nego izdašan džeparac (oko pet milijuna dolara). Pa ipak, mladi glumac radio je cijelo ljeto, ne na setu nego kao spasilac. O svom ljetnom poslu snimio je video: rasplesao se u prepoznatljivoj spasilačkoj odori uz opis da taj ljetni posao doživljava kao zabavu, no obavlja ga vrlo ozbiljno.

Glumac je postao kao 11 -godišnjak: dobio je jednu od glavnih uloga u hit seriji, ali mu to nije preokrenulo život naglavce. Da mu slava nije udarila u glavu, dokazuje odluka da iduće godine studira business na Sveučilištu Pennsylvania, javlja Fox News.

"Odrastao uz normalne vrijednosti, živim normalnim životom i imam normalne prijatelje izvan ‘Stranger Thingsa‘. Stojim čvrsto na zemlji", rekao je pohvalivši se da je primljen na fakultet. Već se predbilježio za mjesto u kampusu jer želi živjeti poput ostalih brucoša i uživati u običnom životu.

@noahschnapp And that’s not all! One of my lucky followers starting college this year will be hooked up with coffee and college essentials from @doordash for the next 4 years! Comment below using #DashofCoffee ♬ original sound - Noah Schnapp

"Razmišljao sam i o glumi. Ali u tom poslu često ponavljate jedno te isto. Želio sam isprobati nešto novo", pojasnio je mladić zbog kojeg je pjevačicu Doju Cat otpratilo 200 tisuća pratitelja. Obrušila se na njega jer je bez zle namjere objavio njihovu konverzaciju (htjela je da joj namjesti zgodnog kolegu iz serije Josepha Quinna). Bila je vrlo oštra prema mladiću što su joj njegovi fanovi zamjerili. Ukratko, Noah Schnapp na društvenim mrežama je vrlo moćan. Ima vojsku fanova koja bdije nad njim, baš zato što je skroman dečko koji se ne da iskvariti.

Linker
24. travanj 2024 10:44