poznati odmaraju

 MATEJ REBERNIšAK MARKO MIHALJEVIć MAVOAR PROJECTS/CROPIX
Na zasluženom odmoru

Jedni na skijanju, drugi na plaži: Ovako poznati Hrvati provode prve dane 2024.

I dok jedni s obitelji i prijateljima uživaju u zimskim sportovima na planinama prekrivenim snijegom, drugi su za odmor ipak izabrali egzotičnije destinacije.

I dok jedni s obitelji i prijateljima uživaju u zimskim sportovima na planinama prekrivenim snijegom, drugi su za odmor ipak izabrali egzotičnije destinacije.

Početak 2024. godine brojne domaće zvijezde iskoristile su za odlazak na zasluženi odmor. Neki su se već javili s fotografijama na društvenim mrežama te pokazali kako provode novogodišnje dane. I dok jedni uživaju u zimskim sportovima na planinama prekrivenim snijegom, drugi su za odmor ipak izabrali neke egzotičnije destinacije. Tako bračni par Mateo i Izabel Kovačić prve dane 2024. godine provodi u dalekom Dubaiju. Hrvatski reprezentativac i dizajnerica fotografiju s odmora podijelili su na društvenim mrežama, a pritom svim svojim pratiteljima poželjeli sretnu novu godinu koju su dočekali s prijateljima, točnije uz Sergija i Dinu Serdarušić.

U Dubaiju prve dane nove godine provodi i bivša Miss Universe Hrvatske te menadžerica odnosa s javnošću Ivana Delač koja je na Instagramu podijelila i nekoliko fotografija iz pustinje, a također se okušala i u jahanju deve.

Riječka glumica Arija Rizvić također je odlučila blagdane provesti u toplijim krajevima. Objavom fotografije na Instagram profilu otkrila je da se nalazi u Dubaiju. Arija je pokazala isklesano tijelo u efektnom kupaćem kostimu bez naramenica, a u opis fotografije je napisala: ‘‘Habibi. Trideset stupnjeva‘‘. Obožavatelji su u komentarima napisali da izgleda senzacionalno, a mlada glumica otkrila je i kako je s njom njezin partner, RTL-ov sportski novinar Marko Vargek.

U Ujedinjenim Arapskim Emiratima blagdane je provela i Iva Petković. Bivša manekenka i voditeljica nakon vjenčanja i svog rođendana otputovala je u toplije krajeve u društvu prijateljica te trojice sinova: 12-godišnjeg Carlosa i 9-godišnjeg Leona iz prvog braka koje je dobila s bivšim nogometašem Jerkom Lekom te dvoipolgodišnjeg Adriana kojeg ima s Brunom Petkovićem.

Naša poznata gumica Ecija Ojdanić prve dane nove godine odlučila je provesti u Turskoj, a svojim se pratiteljima javila fotografijom na kojoj pozira ispred poznate palače. ‘‘Pozdravljam vas ispred Vrata sreće u Topkapi palači. U 2024-oj želim svima da nađu, prepoznaju i prođu kroz svoja vrata sreće. Sretna, zdrava, ljubavna i mirna vam 2024.‘‘, napisala je u opisu objave.

Košarkaška legenda Dino Rađa i njegova supruga, bivša manekenka Viktorija Rađa, Novu godinu dočekali su u Južnoj Americi, kamo su odlučili otputovati ovih blagdana.

Umjesto u toplije krajeve, neki su prve dane 2024. radije odlučili provesti na snijegu. Tako su pjevačica Franka Batelić i bivši nogometaš Vedran Ćorluka novu godinu dočekali izvan Hrvatske uživajući u snježnim radostima sa sinčićem Viktorom i kćeri Gretom. Na skijanju s njima bili su Frankina majka Ingrid i brat Nikola, a pjevačica se na društvenim mrežama pohvalila kako se svi zajedno odlično provode i uživaju na snijegu.

I pjevač Sandi Cenov odlučio je prve dane 2024. godine provesti na planinama. S obzirom na to da je poznat kao veliki zaljubljenik u adrenalin, nimalo nas ne čudi što gotovo nijednu zimu ne propušta skijanje, a na Instagramu je tako objavio fotografiju iz austrijskog Schartenalma.

Linker
27. travanj 2024 04:23