Sretne vijesti

Jonah Hill nije stigao na sestrinu svadbu, on i Olivia Millar postali su prvi puta roditelji

Za vezu glumca i vlasnice online trgovine mediji su doznali u rujnu prošle godine, a krajem ovog ožujka Olivia je snimljena u kombinezonu koji nije uspio prikriti trudnički trbuh.

Jonah Hill i njegova djevojka Olivia Millar postali su roditelji svog prvog djeteta, potvrdio je glumčev predstavnik za medije magazinu People. Revni pratitelji zbivanja uočili su da poznati glumac, redatelj i komičar nije prisustvovao vjenčanju svoje sestre Beanie Feldstein, također glumice, koje se održalo prije dva tjedna, te su zaključili kako je razlog upravo skori dolazak bebe na svijet.

Olivia Millar suvlasnica je, uz stariju sestru, online vintage trgovine Chasseresse. Ona i Jonah prvi puta su zamijećeni zajedno u rujnu prošle godine na odmoru u Santa Barbari, a za trudnoću su mediji doznali krajem ožujka, kad je snimljena odjevena u kombinezon koji nije uspio prikriti trudnički trbuh. Uočeno je i da nosi prsten koji bi mogao biti zaručnički. Glumčevi predstavnici za medije tada nisu bili raspoloženi za komentare.

image

Olivia i Jonah snimljeni u travnju, prvi puta nakon što se doznalo za trudnoću

BENS/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
image

Par je obilazio dječje trgovine još u siječnju

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Sada 39-godišnji glumac, najpoznatiji po filmovima „Superbad”, „21 Jump Street”, „22 Jump Street” i „Vuk s Wall Streeta”, ranije je bio zaručen s menadžericom Gainnom Santos, no ta je veza pukla 2020. godine. Poslije su ga povezivali sa surfericom Sarom Brady, no prošle godine u veljači negirao je da su se zaručili. Jonah se posljednjih godina okrenuo surfanju i sportskom životu, izgubio je više desetaka kilograma te se suočio s razlozima svoje dugogodišnje tjeskobnosti. O samootkrivanju i preobrazbi progovorio je u dokumentarnom filmu „Stutz” u kojem prikazuje vlastitu terapiju kod slavnog psihijatra Phila Stutza.

Linker
16. travanj 2024 07:08