REYNAUD JULIEN/APS-MEDIAS/ABACA/SHUTTERSTOCK
Izazovno razdoblje

Još jedan bračni krah na kraljevskim dvorima: Pred unukom Grace Kelly teška je odluka

U pariškim krugovima govorka se da se Charlotte Casiraghi razvodi od supruga, filmskog producenta Dimitrija Rassama s kojjim ima sina, a razlog nesuglasica je nemogućnost dogovora oko toga gdje će živjeti - njega posao "vuče" u Los Angeles, a ona želi ostati u Monacu.

U pariškim krugovima govorka se da se Charlotte Casiraghi razvodi od supruga, filmskog producenta Dimitrija Rassama s kojjim ima sina, a razlog nesuglasica je nemogućnost dogovora oko toga gdje će živjeti - njega posao "vuče" u Los Angeles, a ona želi ostati u Monacu.

Ljubavna priča Charlotte Casiraghi, unuke princeze Grace od Monaka i filmskog producenta Dimitrija Rassama, prolazi kroz izazovno razdoblje. Čini se da par, koji se vjenčao 2019. godine, već neko vrijeme ne živi pod istim krovom, no prema utjecajnom francuskom listu Le Figaro, nisu potvrdili da su rastavljeni kao ni to da se pripremaju na drastičan korak, razvod.

S druge strane, u visokim francuskim krugovima već se neko vrijeme priča o tome da je nećakinja monegaškog kneza Alberta, u prosincu prošle godine podnijela zahtjev za razvod, što nitko u palači u Monacu nije komentirao.

image





CASTEL FRANCK/ABACA/SHUTTERSTOCK

Kći princeze Caroline od Monaka, ambasadorica brenda Chanel, zaručila se s libanonsko-francuskim filmašem 2018., na skijanju u Alpama, poslije dvije godine veze. Problem u braku je, kako se čini, nastao zbog toga što se par ne slaže gdje bi trebali živjeti: 42-godišnjeg Dimitrija Rassama ambicija i poslovi "vuku" u Los Angeles dok je njegovoj 37-godišnjoj supruzi draži Monaco. Uostalom, djeca joj pohađaju školu u kneževini gdje imaju obitelj, prijatelje i "posložen" život stoga je razumljivo da joj ne odgovara preseljenje na drugi kraj svijeta. Naime, Charlotte Casiraghi dobila je, sa suprugom Dimitrijem, u listopadu 2018. sina Balthazara, a iz veze sa francuskim glumcem i komičarom Gadom Elmalehom ima 10-godišnjeg sina Raphaela. Dječaci su jako povezani s kraljevskom obitelji i palača obitelji Grimaldi im je drugi dom.

image

Charlotte Casiraghi u teškom je razdoblju zbog odluke kako daje?

MARECHAL AURORE/ABACA/SHUTTERSTOCK

Treba dodati i to da je princ Albert u u knjizi iz 2018. "Albert de Monaco: L‘homme et le prince" (Albert od Monaca, čovjek i princ), napisao ponešto i o Charlotte. Najstariju nećakinju opisao je kao "jaku i nezavisnu ženu", prenosi People. Opisao je i situaciju u kojoj su ga upitali hoće li ga morati zatražiti dopuštenje za udaju nakon što se već zaručila za Dimitrija Rassama (kako se radi u drugim kraljevskim obiteljima). Knez u knjizi navodi da je odgovorio: "Kod nas je to malo opuštenije. Charlotte je neovisna. Navikao sam na neovisne žene u našoj obitelji, tako da je u redu što god odluči ". Tako će se, čini se, dogoditi i prilikom donošenja odluke o ostanku u braku s producentom i preseljenju u Ameriku ili o ostanku u Monacu.

Linker
26. travanj 2024 04:17