Glamurozna obitelj

Pokazala svoja dva lica: Unuka Grace Kelly ovih dana ima razloga za slavlje

Kćerka princeze Stephanie proslavila je 24. rođendan na tematskom tulumu s prijateljima, dok je s obitelji sudjelovala na gala eventu i zablistala kraj svojeg ujaka princa Alberta i princeze Charlene.

Unuka Grace Kelly je proslavila 24. rođendan i zablistala u dvije različite prilike. Mlađa generacija jedne od najintrigantnijih kraljevskih monarhija na svijetu, one iz kneževine Monako, pažnju javnosti privlače djelomice i zbog svog zvjezdanog statusa njihove bake. Tako je Camille Gottlieb, unuka legendarne holivudske dive i kći princeze Stephanie od Monaka pokazala kako je nedavno proslavila svoj 24. rođendan.

Tematski kaubojski party obojan u ružičasto, prava je ljetna i mladenačka zabava u kojoj je monegaška plemkinja uživala sa svojim prijateljima. Uz ružičaste kaubojske šešire Camille je dobila i ogroman buket od nježno ružičastih ruža, a takve je boje bila i raskošna torta ukrašena božurima.

Činjenica da im je baka legendarna holivudska diva Grace Kelly fascinira ljude i godinama nakon njenog tragičnog odlaska, a mlada Camille itekako zna zablistati u svečanim i formalnim prilikama.

Tri dana nakon rođendana pojavila se na gala događanju u čast Crvenog križa u svojoj kneževini. Camille je pozirala zajedno s ujakom Albertom od Monaca i ujnom princezom Charlene.

Mlada djevojka obukla je elegantnu haljinu crne boje sa zlatnim ukrasima. Naizgled jednostavnog kroja strukirana kreacija seže do iznad koljena, ukrašena je prozirnom suknjom od tila sa zlatim prugama, od istog je materijala i dezena ukrašen i lađa otvor te romantični rukavići na haljini. Uz to je imala klasičnu punđu podignutu na vrh glave, dok je romantične curtain šiške strogo počešljala uz lice.

image

Camille na gala eventu u Monaku

JEAN-FRANCOIS OTTONELLO/NICE MATIN/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Camille Gottlieb najmlađe je dijete princeze Stephanie od Monaka, mlađe sestre princa Alberta, i bivšeg čuvara iz palače Jeana Raymonda Gottlieba, koji je bio šef princezine garde kada su započeli vezu.

Kada ju je majka rodila 15. srpnja 1998. u Bolničkom centru Princess Grace, nije navela ime oca, a tu je rubriku u rodnom listu Stephanie ostavila praznu. Međutim, u monegaškoj javnosti odmah se pretpostavilo da je otac Jean Raymond Gottlieb, tadašnji šef njenog osiguranja, a to se ispostavilo i točnim. Kasnije je sama Camille preuzela očevo prezime. Budući da joj se roditelji nikada nisu vjenčali Camille nije uključena liniju nasljeđivanja monegaškog prijestolja.

Njena majka je očito bila ‘slaba‘ na tjelohranitelje u mladosti, jer je kao mlada princeza, nakon veza s poznatim glumcima poput Paula Belmonda, Anthonyja Delona ili Roba Lowea, 1992. započela vezu sa svojim tjelohraniteljem Danielom Ducruetom.

image

Princeza stephanie sa svojim kćerima Camille i Pauline te malenim nećacima Jacquesom i Gabriellom ovog proljeća na humanitarnoj predstavi za Ukrajinu

CLAUDIA ALBUQUERQUE/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Par je dobio dvoje djece Louisa i Pauline Ducruet, rođene 1992. i 1994. Starija djeca su joj na kraju ipak uključena u liniju nasljeđivanja trona jer se Stephanie udala za njihova oca 1995., brak im je potrajao godinu i tri mjeseca.

Nakon što je s još jednim tjelohraniteljem dobila treće dijete Stephanie se ipak nije odlučila na brak, samo da bi i najmlađu kći uključila u kraljevsku obitelj. Da ne mari za protokole i tradiciju jasno je iz njenog života. Tako je princeza započela vezu s oženjenim trenerom slonova Francom Kniem, te se s troje djece preselila u njegovu cirkusku kamp kućicu.

Međutim ni ta veza nije potrajala te se Stephanie s djecom vratila u Monako nakon godinu dana, bilo je to 2002. Ubrzo se princeza udala za portugalskog akrobata Adansa Lopeza Peresa, člana cirkuske skupine svog bivšeg Franca Kniea, a razveli su se u studenom 2003.

Linker
23. travanj 2024 11:07