‘drugačije je‘

Još se navikava na to da sa 73 godine odgaja dvogodišnjeg sina: ‘Drugačije je‘

Sada, tvrdi, ima puno više strpljenja nego kada je bio mladi otac.

Prinova u obitelji uvijek je veliko veselje, no nekima i velika briga. Pogotovo kada se roditelj postane u poznim godinama kao što se to dogodilo slavnom kanadskom glazbeniku i muzičkom producentu Davidu Fosteru.

Ovaj 73-godišnji vlasnik 16 Grammyja, nakon pet odraslih kćeri iz različitih veza, prije godinu i pol dana dobio je sinčića Rennieja s 35 godina mlađom suprugom, također glazbenicom Katharine McPhee. Foster je tako u nedavnom razgovoru za magazin People otkrio svoje roditeljske radosti, ali i brige. Priznao je da se još navikava na činjenicu da sa 73 godine odgaja todlera.

"Neizmjerno volim svoje kćeri, ali imati sina ipak je nešto drugačije. Ni bolje, ni gore, samo drugačije. Pogotovo u mojim godinama. I dalje puno radim, nema me puno doma, ali mi je vrijeme sada dragocjenije. Svjestan sam da je više životnog puta iza mene nego ispred. Zato žalim što znam da neću doživjeti sinov trideseti rođendan, ali dok sam tu želim mu prenijeti mudrost života koju sam sakupio u svojih 73 godine koliko sam na planeti", izjavio je David Foster te dodao da unatoč svemu ne žali niti jednog dana što u poznim godinama ima malo dijete.

Sada, tvrdi, ima puno više strpljenja nego kada je bio mladi otac.

"S kćerima sam nažalost provodio puno manje vremena jer sam stalno radio, a priznajem i da sam prema njima znao biti prilično arogantan. Iako i sada puno radim, ipak ću odgoditi obaveze da što više vremena provedem sa sinom", rekao je.

Linker
25. travanj 2024 01:12