NOVA NADA

Divne vijesti nakon teškog gubitka: Stiže beba, slavna pjevačica pokazala trbuščić

Britanska pjevačica Jessie J objavila je kako nikad nije bila sretnija jer je nakon gubitka bebe prije trinaest mjeseci ponovno trudna.

Prije trinaest mjeseci proživljavala je najveću dramu zbog tragičnog gubitka bebe koju je odlučila imati i odgajati kao samohrana majka, a srce joj je prestalo kucati u majčinom trbuhu. Britanska pjevačica Jessie J sada je ponovno trudna, a sretnu vijest podijelila je serijom objava svojim pratiteljima na društvenim mrežama.

"Nikada nisam bila sretnija", glasi njezina poruka uz fotografiju na kojoj u ruci drži čokoladu i staklenku s krastavcima, a iz nje je svima bilo jasno o kakvoj se vijesti radi. Nakon toga obožavateljima je pokazala i trudnički trbuščić, koji se jasno ocrtava, pa se pretpostavlja da će pjevačica roditi ovog proljeća iako sama nije objavila termin poroda.

"Čestitamo", "Ljepšu vijest za početak 2023. nismo mogli ni zamisliti", "Bit ćeš super mama", "Jedva čekamo da te vidimo s bebom u naručju"..., glase neki od komentara na društvenim mrežama.

Pjevačica je lani potvrdila da se prvi put u životu ludo zaljubila i to u Chanana Safira Colmana, profesionalnog košarkaša koji trenutačno igra za izraelski klub Hapoel iz Haife, ali zasad nije poznato je li upravo on otac njezina djeteta.

Podsjetimo da je pjevačica tragičnu vijest o gubitku nerođenog djeteta obožavateljima priopćila na intimnoj svirci kad nije uspjela zaustaviti suze. Naime, na trećem ultrazvuku liječnici su joj rekli da djetetu više ne kuca srce. Tijekom svoje svirke u The Hotel Cafeu, Jessie je rekla da se nikad nije osjećala usamljenijom nakon što je izgubila prvo dijete.

"Odlučila sam sama roditi i podizati bebu i nekim čudom je to uspjelo, ali jučer je bilo prokleto bolno. Posljednja godina bila je najteža u mom životu. U prosincu prošle godine izgubila sam sluh, dijagnosticirana mi je Menierova bolest. Potom sam izgubila glas što je bilo itekako grozno. Sada sam izgubila bebu. Znam da ću biti dobro jer nemam što drugo izabrati u ovom ludom svijetu. Ali, nikada se nisam osjećao usamljenije nego što se osjećam proteklih tjedana. Pustit ću malo glazbe da bude još emotivnije. Molim vas, budite sa mnom večeras. Svi u ovoj sobi su ljudi i svi mi trenutno prolazimo kroz nešto u životu. Večeras će biti malo tužnije nego inače, ali dat ću sve od sebe. Nisam imala pojma kako ću se osjećati, srce mi se ponaša kao da trčim, ali nije baš tako", rekla je tada Jessie.

Ranije je Jessie J otkrila pratiteljima da se odlučila na samohrano roditeljstvo nakon što je u listopadu otkrila da se rastala od svog dečka Maxa Phama nakon sedam mjeseci. Ožalošćena pjevačica rekla je da je još uvijek u šoku, ali je odlučila nastupiti u Los Angelesu u srijedu navečer jer će joj pjevanje pomoći. Još 2014. pjevačica je otkrila, također pred fanovima na pozornici, da nikada neće moći imati djecu prirodnim putem. "Ne govorim vam zbog suosjećanja jer sam jedna od milijuna žena i muškaraca koji su prošli kroz ovo i proći će kroz ovo. Govorim vam to da znate da niste sami", kazala je tada.

image

Pjevačica Jessie J

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
Linker
18. travanj 2024 12:46