To je ljubav

Kao zaljubljeni tinejdžeri: Ben Affleck i Jennifer Lopez prepustili se strastima na ulici

Strastvenim trenutkom nakon nedjeljnog ručka u Los Angelesu očitali su lekciju parovima o tome kako se održava ‘plamen‘ u braku

Kako zapaliti vatru i održavati je rasplamsalu u braku, pokazao je holivudsku par čije su prepirke na najvećim događanjima u zabavljačkoj industriji ili bolje rečeno, njegov mrgudan izraz lica, postale viralni hit. Loše raspoložen Ben Affleck, zbog očitog dosađivanja na prošlogodišnjoj dodjeli Grammyja postao je glavna tema na internetu dok mu supruga očitala bukvicu zbog nedovoljno iskazanog entuzijazma u važnoj prigodi koja to od profesionalaca jednostavno zahtijeva.

Sad je, pak, pokazao u kojoj situaciji pokazuje zavidan entuzijazam. Nakon što je s prelijepom suprugom bio na nedjeljnom ručku u Los Angelesu, nije se mogao suzdržati,a da ju ne privuče u strastven zagrljaj. Par je bio modno usklađen u plavom traperu i u zimskom jaknama, piše Daily Mail.

image

Najprije su čekali prijevoz

PROFIMEDIA

Dok su pokraj restorana čekali svog vozača (ili da im osoblje restorana doveze automobil s parkinga) Ben Affleck u jednom trenutku povukao je Jennifer Lopez u kut pokraj ulaza, stisnuo ju je strastveno i poljubio, ona mu je uzvratila poljubac i uhvatila ga za ruku dok, gosti restorana nisu mogli povjerovati da doista gledaju prizor nesputanog maženja dviju holivudskih zvijezda. J. Lo i Ben ljubili su se na rubniku kao da sutra ne postoji, poput tinejdžera: glumac je 54-godišnju suprugu stiskao u zagrljaju strastveno i zaljubljeno, onako kako bi mnoge žene htjele biti grljene. Sada je svima jasno što je Benu Afflecku, privlačnom i u 51. godini, najjača strana. Dodajmo i to da je njegovo ljubavničko umijeće u ožujku prošle godine, pohvalila i njegova bivša djevojka, Gwyneth Paltrow s kojim je hodala od 1997. do 2000. godine.

"Bio tehnički izvrstan u krevetu, rekla je, a njenu pohvali prenosi Business Insider.

image

A onda ju je on povukao u zagrljaj

PROFIMEDIA

Glumac definitivno ne voli odlaziti na javna događanja - gdje se mora na silu smiješiti - ali se zato umije pokazati supruzi koliko ju voli i koliko ga privlači, kad to J. Lo najmanje očekuje, što joj je najvažnije.

Ljubavna priča jedne od najljepših žena i najuspješnijih u industriji zabave te privlačnog, dvostrukog dobitnika Oscara, koja je nakon prekida prvih zaruka 2003. i gotovo dva desetljeća razdvojenosti završila njihovim vjenčanjem 2022., mogao bi postati predložak za film. Završio bi zajedničkim, vrlo sretnim životom u 60 milijuna dolara vrijednom domu u Beverly Hillsu, s njenim 15-godišnjim blizancima Maxom i Emme iz bivšeg braka s pjevačem Marcom Anthonyjem. Često ih posjećuju 18-godišnja Violet, 15-godišnja Seraphina i 11-godišnji Samuel, Benova djeca iz bivšeg braka s Jennifer Garner. Često izlaze s djecom, ali i na "dejt" udvoje. Sada su, strastvenim zagrljajima kojima su oduševili fanove, pokazali zašto...

Linker
20. travanj 2024 05:39