JE LI TO MOGUĆE?

Kardashianke na udaru optužbi i sprdnje: ‘To se ne radi nikad, ali baš nikad!‘

Obiteljsko božićno fotografiranje Kris Jenner s kćerima Kim, Khloe, Kourtney, Kendall i Kylie prometnulo se u medijski skandal.

Obiteljsko božićno fotografiranje mnogima je prava i jedna od rijetkih prilika da se na jednom mjestu nađu svi članovi obitelji koje život i poslovi tijekom godine vode različitim stazama.

A kad se na istoj fotografiji nađu sve članice obitelji Kardashian onda to postaje globalna medijska vijest i mamac za lajkove obožavatelja na društvenim mrežama. No, ovaj put su njihove božićne obiteljske fotografije postale predmet rasprave, pa i sprdnje, jer slike koje je Kim Kardashian objavila na svom Instagramu mnogi od njezinih 337 milijuna pratitelja smatraju skandaloznima.

Riječ je o tome da su mnogi uvjereni da članice obitelji Kardashian uopće nisu bile zajedno na snimanju u isto vrijeme i u istoj prostoriji, nego da su snimljene odvojeno te su kasnije umontirane na zajedničku "obiteljsku" fotografiju.

"Montaža fotografije je suluda", "Posve je jasno da su Kardashianke umontirane na skupnu fotografiju", "Nijedna od njih ne gleda u kameru, svakoj je pogled usmjeren u drugom smjeru", "Nije riječ samo o montaži, nego i o fotošopu: ispeglane su više od svečanog stolnjaka na mom stolu"..., tako glase neki od najčešćih komentara koji svi zapravo tvrde isto da Kris Jenner s kćerima Kim, Khloe, Kourtney, Kendall i Kylie nije bila na istom setu.

To je zapravo samo nastavak priče koja se vuče već neko vrijeme, a jedan od vrhunaca dogodio se ove godine kad je Kim Kardashian priznala da je na fotografiji svojih kćeri Chicago i True, snimljenoj u Disneylandu, umontirala glavu kćerkice True na tijelo svoje nećakinje Stormi, koja se u tom zabavnom parku zabavljala sa svojom sestričnom.

"Na svojim objavama na Instagramu jako pazim na estetiku, posebno na boje. Obožavam ružičaste i plave nijanse, pa sam pomislila kako bi bilo lijepo objaviti fotografiju kćeri i nećakinje kako se zabavljaju. No, Kylie nije željela dati dopuštenje za objavu Stormine fotografije, pa sam ispoštovala njezinu želju i na njezino mjesto umontirala glavu svoje kćerkice True. Moj tim i ja smo jako pazili na sve detalje i na kraju je sve super ispalo, kao da je True bila tamo, a Kylie se nije bunila", objasnila je tada Kim Kardashian.

Reakcije članica obitelji Kardashian na nove optužbe još čekamo.

Linker
25. travanj 2024 16:08