HOLIVUDSKA PODRŠKA

Kate Beckinsale u centru Zagreba navijala za Vatrene u Modrićevom dresu

Maskirala se plavom perikom, navijala s prijateljicom u zagrebačkom kafiću, gubila živce dok su pucani penali i radovala se hrvatskoj pobjedi.

Iako našim reprezentativcima nije nedostajalo podrške tijekom jučerašnje povijesne utakmice s Brazilom, vatrenu podršku našima pružila je i holivudska glumica Kate Beckinsale. Glumica koja u Zagrebu snima od početka listopada film Canary Black pridružila se navijačima u jednom kafiću u srcu Zagreba maskirana plavom perikom.

Došla je s prijateljicom ponosno noseći dres hrvatske reprezentacije, s imenom kapetana Luke Modrića i njegovom desetkom na leđima. Izbor nije slučajan: tko joj je omiljeni Vatreni, otkrila je na boru koji je okitila fotografijama hrvatskih reprezentativaca.

Objavila je na Instagramu kako nije bilo sumnje za koga će navijati nakon što se engleska reprezentacija vratila kući. Evo što poručuje: "Ja sam Engleskinja i očito je da navijam za Englesku, ali sada snimamo u Hrvatskoj i ovdje je ekipa sjajna pa s njima pa podržavamo jedni druge i to je je*eno super. Čestitam Hrvati, vaša Kate Beckinsalović".

Zbog odluke da u čast naše reprezentacije ispiše prezime na hrvatski način, dobila je puno lajkova, a nije isključeno da je na idućem setu špijunskog trilera u kojem glumi agenticu CIA, dočeka još više fanova kako bi joj zahvalili na promociji Hrvatske. Duhovitim objavama o Zagrebu i posebno, zgodnim zagrebačkim vatrogascima od listopada uveseljava javnost.

Linker
23. travanj 2024 18:30