Nesreća na setu

Kate Winslet je u Hrvatskoj, snimljena je kako ulazi u bolnicu

Oskarovka se ozlijedila na setu filma koji se snima u našoj zemlji.

Glumica Kate Winslet primljena je u nedjelju u dubrovačku bolnicu nakon ozljede na setu za vrijeme snimanja filma u Hrvatskoj. Oskarovka je stigla u crnom kombiju u pratnji nekoliko ljudi sa seta, a kako neslužbeno doznaje Dubrovački dnevnik Winslet je ozlijedila nogu tijekom snimanja u Kuparima.

Ona i njezin tim prvo su stigli na ulaz Hitnog objedinjenog bolničkog prijema te su kasnije otišli na stražnji ulaz dubrovačke bolnice.

Inače kompleks Kupari, nedaleko od Dubrovnika, ovih dana služi kao jedna od lokacija za snimanje filma o legendarnoj ratnoj fotografkinji magazina Vogue, Lee Miller, koju će utjeloviti upravo Kate Winslet. Uz nju u filmu glume i Jude Law i Marion Cotillard. Stari hotel Grand, ruševina iz 1991. godine, u filmu "glumi" ruševine iz Drugog svjetskog rata.

image

Kate Winslet glumi legendarnu fotografkinju

TOULOUSE/GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA

Usput rečeno, snimka Kate Winslet u Dubrovniku, kako ulazi u bolnicu, ujedno je i prva koje svjedoči da je i slavna britanska glumica posjetila našu zemlju. Vijest o nesreći na snimanju u Hrvatskoj prenijeli su i strani mediji kao što su Daily Mail, britanski Metro, the Sun, OK magazine i drugi.

Linker
16. travanj 2024 04:52