Opušteno izdanje

Katie Holmes proslavila 45. rođendan u najboljem društvu

Glumica je izašla na večeru u restoran u središtu New Yorka, a sa sobom je povela 17-godišnju kći Suri.

Američka glumica Katie Holmes proslavila je 45. rođendan, a tom je prilikom odlučila otići na večeru sa svojom kćeri Suri. Mama i kći izgledale su sretno i opušteno šetajući ulicama New Yorka, iako 17-godišnja Suri nije bila previše oduševljena vidjevši fotografe te je vješto izbjegavala njihove objektive.

image

Mamu i kćer rijetko imamo prilike vidjeti zajedno

T.JACKSON/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA T.JACKSON/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Što se tiče modnih kombinacija, obje su izgledale odlično. Katie je privlačila poglede u midi haljini napravljenoj od perja, bijelom kaputu i bijelim čizmama, dok je Suri nosila poludugi sivi kaput, veliki crveni šal te crne balerinke. Glumica je Suri dobila u braku s Tomom Cruiseom i inače vrlo rijetko govori o njoj. Ipak, za travanjsko izdanje magazina Glamour otvorila je dušu i otkrila poneke detalje.

image

Katie Holmes proslavila je 45. rođendan u najboljem društvu

T.JACKSON/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA T.JACKSON/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

‘‘Ono što mi je bilo jako važno s mojom kćeri, jer je bila previše eksponirana u mladosti, jest da je zaštitim koliko god je to moguće. Jako sam zahvalna na tome što sam mama, što sam upravo njezina mama. Ona je nevjerojatna osoba‘‘, rekla je tom prilikom.

Poznato je da djevojčica nema nikakav kontakt s ocem, a Katie je dobila puno skrbništvo. Prema dokumentima razvoda, Tom se složio da će bivšoj supruzi isplaćivati 400 tisuća dolara godišnje sve dok njihova kći Suri ne napuni 18 godina. Ponosna majka svoju kći uključila je u filmove koje je režirala, ali umjesto da glumi, djevojka u njima pjeva. Tako je za špicu filma ‘‘Alone Together‘‘, otpjevala obradu hita ‘‘Blue Moon‘‘, baš kao i za film ‘‘Rare Objects‘‘ za kojeg je Katie napisala scenarij, ali i režirala ga.

"Uvijek težim pronaći najbolje talente i zato sam pitala nju da otpjeva", rekla je Katie za Suri.

Linker
25. travanj 2024 00:59