Na njujorškoj premijeri četvrtog nastavka Johna Wicka

 JOHN NACION/SHUTTERSTOCK
Ženidbena ponuda

Keanu Reeves dobio bračnu ponudu obožavateljice, ovakav odgovor nije očekivala

Na premijeri četvrtog nastavka filma John Wick, obožavateljica ga je zaprosila, a on je zabavljen i polaskan, rekao: ‘Okej, ali pazi što želiš‘.

Na premijeri četvrtog nastavka filma John Wick, obožavateljica ga je zaprosila, a on je zabavljen i polaskan, rekao: ‘Okej, ali pazi što želiš‘.

Koliko je drag i simpatičan te iskreno poštuje fanove, holivudski glumac Keanu Reeves ponovno je pokazao nakon premijere novog nastavka akcijske franšize "John Wick: Chapter 4", u New Yorku. Američki mediji oduševljeni su njegovom reakcijom nakon što je iz gungule koja je popratila njegov dolazak na premijeru, čuo uzvik sluđene obožavateljice: "Udat ću se za tebe!"

Zastao je, nasmiješio se i doviknuo obožavateljici: "Okej, ali pazi što želiš" i nasmijao prisutne, prenosi eonline.com.

image

Dok je pričao s fanovima, ‘pala‘ je prosidba

MARION CURTIS/STARPIX/SHUTTERSTOCK

Keanu slovi za najljubaznijeg glumca, osobu koja ama baš nikad nije odbila selfie s fanovima i koja, čak i kada prilika zahtijeva da pritom zagrli fana, posebnu damu - jer stoje do njega - pazi da ih nikada ne dodiruje, nego ruku drži iza njihovih leđa jer ne želi prijeći granicu uljudnog ponašanja.

Poznat je i po galantnoj brizi za beskućnike, lavovski dio honorara uplaćuje u dobrotvorne svrhe, živi u hotelima (nije i zasad nema namjeru kupiti vilu u Kaliforniji, Floridi ili u New Yorku gdje se zvijezde vole skrasiti). Često je viđen u podzemnoj željeznici jer uredno koristi javni prijevoz, a taksiste razveseli obilnim napojnicama.

Treba dodati kako je prošao kalvariju u privatnom životu. S bivšom partnericom, američkom glumicom Jennifer Syme izgubio je dijete. Na sam Badnjak 1999. rodilo se mrtvorođenče, djevojčica Ava Archer Syme-Reeves. Nedugo poslije tužnog događaja, raskinuli su, a onda je ona stradala u prometnoj nesreći. Dugo mu je trebalo da stane na noge i ponovno se vrati filmu. Nakon franšize "Matrix" karijera mu je, zahvaljujući novoj akcijskoj franšizi "John Wick" uzletjela nebu pod visine.

image

S partnericom Alexandrom Grant.

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

Holivudska ikona danas je u vezi s američkom vizualnom umjetnicom Alexandrom Grant, koja u svojim djelima i instalacijama isprepliće jezik i pisani tekst sa slikarstvom, crtežima, skulpturama, video- materijalima i drugim medijima.

Iako nije slobodan, dok se ne objavi da zbog vjenčanja s Alexandrom, više nije na "tržištu", obožavateljice se imaju pravo nadati i sanjati. Uostalom, snovi postoje zato da udahnu život nadi.

Linker
26. travanj 2024 07:13