CLINT BREWER PHOTOGRAPHY/A.I.M/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Šetnja za ruke

Ne, nije solo: Unatoč sumnjama, ljubav s ilustratoricom još uvijek traje

Iako njegove brojne obožavateljice, a i američki mediji, nisu skloni njegovoj ljubavnoj priči, holivudski glumac u vizualnoj umjetnici Alexandri Grant pronašao je srodnu dušu s kojom dijeli ljubav prema umjetnosti i jednostavno životu daleko od javnosti.

Iako njegove brojne obožavateljice, a i američki mediji, nisu skloni njegovoj ljubavnoj priči, holivudski glumac u vizualnoj umjetnici Alexandri Grant pronašao je srodnu dušu s kojom dijeli ljubav prema umjetnosti i jednostavno životu daleko od javnosti.

Holivudski glumac Keanu Reeves oduvijek je bio vrlo zatvoren u vezi svog privatnog života, nikada ga nije komentirao, kao što se nikada nije trudio potvrditi niti opovrgnuti razne napise u kojima su mu mediji krojili ljubavni život. Oduvijek je bježao od holivudskog blještavila, živio svoj život daleko od javnosti, a intervjue daje samo kada je u pitanju posao.

Sve do 2019., kada se prvi put u javnosti pojavio s vizualnom umjetnicom Alexandrom Grant, razni magazini proglašavali su ga najpoželjnijim neženjom jer je gotovo dva desetljeća, barem javno, bio samac. A veza njega i Alexandre dočekana je "na nož" jer se radi o osobi koja ne zadovoljava holivudske kriterije ljepote, a ima i 49 godina pa su se svi pitali čime je osvojila samozatajnog glumca havajske krvi.

image

Keanu Reeves i Alexandra Grant u šetnji New Yorkom

RICK DAVIS/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

No čini se da je upravo u njoj Keanu Reeves našao srodnu dušu.

Poznaju se od 2011. kada su surađivali na njegovoj knjizi ‘‘Oda sreći‘‘, slikovnici za odrasle za koju je on napisao tekst, a ona napravila ilustracije. Tada su se već zbližili i postali prijatelji, a nagađa se da je njihova ljubavna priča počela i prije te 2019. kada su prvi put zajedno prošetali crvenim tepihom. Rijetko se pojavljuju u javnosti, a njihova nedavna šetnja New Yorkom ponovo je razočarala njegove obožavateljice koje su se ponadale da je toj priči došao kraj. Ulovljeni su nakon ručka u poznatom restoranu Quality Meats Dining na Petoj aveniji, držali su se ruke, ne mareći za fotografske aparate, ona u ružičastim hlačama, on u plavom odijelu, s osmijesima na licu.

Čitajte i: Brad Pitt kaže da pati od čudnog poremećaja: ‘Nitko mi ne vjeruje, a zbog toga me i ne vole‘

image

Par se upoznao 2019., a nedavno su zajedno pokrenuli i fondaciju

RICK DAVIS/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

No oni ne samo da su bliski kao par, već ih spaja i ljubav prema umjetnosti i jednostavnom životu kojem daju prednost duhovnosti, a ne materijalnom. Nedavno su pokrenuli zakladu Futureverse Foundation kojoj je cilj promocija digitalne umjetnosti na raznim platformama. To je njezino umjetničko područje, a tko bi bio bolji podupiratelj takve inicijative nego Keanu Reeves, koji je o digitalnom svijetu najviše naučio kroz svoj lik Thomasa Andersona, glavnog junaka znanstveno fantastičnog filmskog serijala Matrix.

Čitajte i: Shvatio je što bi mogao izgubiti: Varao ju je, dobio djecu s drugom, no sad ne mrda od svoje Anne

Linker
26. travanj 2024 17:39