‘horse girl‘

Kendall Jenner u prvoj suradnji s britanskom dizajnericom Stellom McCartney pozirala gola

Ovogodišnja zimska kolekcija luksuznog brenda Stella McCartney posvećena je povezanosti čovjeka i konja, a kao zvijezda kampanje uz konje našla se samoprozvana "horse girl", Kendall Jenner

Supermodel i članica Kardashian-Jenner klana, Kendall Jenner, zvijezda je nove zimske kampanje brenda Stella McCartney. Modelu je ova prva suradnja s britanskim brendom,a odmah je spojila posao i užitak - pozirajući s konjima. Jenner je poznata obožavateljica i vlasnica nekoliko konja, a samu sebe nazvala je "horse girl" (djevojka s konjima), odnosno osobom koja strastveno brine za konjima.

Jenner je zadivila pozirajući fotografu Harleyja Weiru na Camargue poniju noseći samo veganske čizme do bedara, životinjskog uzorka s odgovarajućom Falabella torbom u ruci. Na drugoj fotografiji istaknula se između izrazito bijelih konja u galopu u vatreno crvenom kompletu, jakni na duplo zakapčanje i suknji A-kroja s profiliranim strukom te crvenim cipelama na petu. Na trećoj fotografiji Jenner se elegantno savija unatrag noseći bodi s V- izrezom s pletenim užetom i plisirane široke hlače u crnoj boji dok se konj uzdiže pokraj modela.

Zimska kolekcija prvi je put predstavljena tijekom Pariškog tjedna mode u povijesnoj školi jahanja Manège de l’École Militaire. Tema kolekcije “Horse Power”, prema priopćenju luksuznog brenda, priča o "transformacijskim vezama između ljudi i konja".

Osnivačica i dizajnerica Stella McCartney odabrala je Jenner za kampanju jer je kaže znala da ovosezonska Stella djevojka mora voljeti konje koliko i ona. “Kendall jaše odmalena, baš kao i ja, i ima svoj ranč”, objasnila je dizajnerica. "Možete vidjeti koliko je opuštena u blizini tih osjetljivih stvorenja, a i oni s njom."

“Horse Power” je ekološki najviše održiva zimska kolekcija luksuznog brenda do sada, izrađena je od 92% održivih materijala, a iako se može pohvaliti s puno komada životinjskog uzorka, ne sadrži nikakvu životinjsku kožu, perje ili krzno.

Linker
25. travanj 2024 14:48