Obiteljska saga

Khloé Kardashian dopustila bivšem da vidi njihovog sina, kojeg je rodila surogat majka

Nakon skandaloznog prekida između Kardashianke i košarkaša, ipak su prevagnuli razum i osjećaji prema njihovoj novoj bebi.

Ako mislite da je vaš život kompliciran sjetite se da je Khloé Kardashian dobila dijete uz pomoć surogat majke, s bivšim partnerom Tristanom Thompsonom, s kojim je prekinula nakon što je saznala da ju je varao i drugoj ženi napravio dijete.

U toj zamršenoj situaciji Khloé se našla u bolnici, preuzela je sinčića od majke surogata i morala odabrati tko će od njene mnogobrojne familije doći u posjet, budući da su u Americi neke medicinske ustanove tada još uvijek imale ograničenje zbog Covida.

image

Khloé se s obitelji čula samo mobitelom

HULU/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

U najnovijim epizodama reality sage "The Kardashians" pokazani su upravo ti dani, kada je beba stigla, samo nekoliko mjeseci nakon što je Tristanova ljubavnica tražila test za dokazivanje očinstva.

Nakon što je vidjela sina prvi put 38-godišnja Khloé kazala je da oklijeva oko toga da uopće pozove svog 31-godišnjeg bivšeg u bolnicu.

Zbog mjera protiv Covida-19 koje su tada bile na snazi, Kardashianka je praktički bila sama u bolnici, a s najmilijima se čula preko video poziva. Najnoviju bebu obitelji Kardashian baka Kris Jenner vidjela je samo preko mobitela, kao i njene tete Kylie Jenner i Kourtney Kardashian. No uz sve savjete i kritike koje je primila, Khloé je poslušala onaj svoje sestre Kim Kardashian - da pozove Tristana u bolnicu kako bi upoznao svog sina, unatoč kontinuiranoj drami koja se i dalje događala među njima.

image

Tristan Thompson ipak je došao vidjei sina

HULU/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Košarkaš ima šprancu ponašanja

"Pomislila sam, zašto ga ne pustiti? Nikad se više neće dogoditi taj trenutak", kazala je Khloé. Kako je vidljivo iz fotografija i snimki, Tristan je došao u bolnicu i upoznao svog najmlađeg sina.

Khloé i Tristan započeli su vezu 2016., a dvije godine kasnije dobili su kćerkicu True. Prekinuli su u lipnju 2021., da bi se kasnije opet pomirili. Khloé je prekinula vezu s NBA košarkašem u siječnju ove godine, ubrzo nakon što je objavljeno da Tristan čeka dijete s drugom ženom.

Ubrzo je sam Tristan potvrdio da je otac djetetu s trenericom Maralee Nichols. Thompson ima još jednog sina, a dobio ga je kada je već bio u vezi s Khloé. U prosincu 2016. njegovo prvo dijete rodila je njegova tada već bivša djevojka Jordan Craig, a pretpostavlja se da ju je varao upravo s Kardashiankom.

Linker
07. travanj 2024 14:38