Scott Disick i Kim Kardashian

 SUPPLIED BY LMK/LANDMARK/PROFIMEDIA
DOBILI SU TUŽBU

Kim Kardashian i Scottu Disicku prijeti kazna od 20 milijuna dolara

Pobjednici lutrije trebali su osvojiti 100 tisuća dolara, dvije avionske karte za Los Angeles i tri noćenja na Beverly Hillsu, no nagrade navodno nikad nisu podijeljene.

Pobjednici lutrije trebali su osvojiti 100 tisuća dolara, dvije avionske karte za Los Angeles i tri noćenja na Beverly Hillsu, no nagrade navodno nikad nisu podijeljene.

Reality zvijezde Kim Kardashian i Scott Disick dobili su tužbu jer su 2020. organizirali lutriju, a navodno nikada nisu dodijelili obećane nagrade.

TMZ je došao u posjed grupne tužbe u kojoj se navodi kako je lutriju organizirao Scott na svom Instagram profilu, a promovirale su je brojne zvijezde, uključujući, Kim, Kourtney, Khloe, Kris, Kylie i Kendall.

Navode kako su pobjednici lutrije trebali osvojiti nagradu od 100 tisuća dolara, dvije avionske karte prve klase za Los Angeles i tri noćenja na Beverly Hillsu kako bi mogli "šopingirati poput Kim Kardashian".

image

Kim je promovirala Scottovu lutriju na Instagramu

HULU VIA IMAGE PRESS AGENCY/SP HULU VIA IMAGE PRESS AGENCY/SP

Tužitelji smatraju kako je svrha takozvane lutrije bila suradnja slavnih osoba s australskom tvrtkom Curated, koju se također tuži, kako bi se osobni podaci sudionika prodavali oglašivačima.

Iako su pobjednici lutrije bili objavljeni, njihovi su profili uskoro postali privatni te tužitelji sumnjaju kako je u pitanju prevara. Iz tvrtke Curated tvrde kako je svaki pobjednik legitiman i da su mu dodijeljene nagrade te da tvrtka ima odgovarajuću dokumentaciju koja to dokazuje.

Također, tužitelji tvrde da su stotine oglašivača "napale" ljude koji su sudjelovali u lutriji, a neki od sadržaja biti su potencijalno uvredljivi i neželjeni.

U tužbi se od svakog optuženika traži više od 20 milijuna dolara, iako su konkretno imenovani samo Kim i Scott, zajedno s australskom tvrtkom.

Linker
26. travanj 2024 00:53