Ista mama

Kim Kardashian je pozirala s djecom, no svu pažnju je ‘ukrala‘ njezina kći

Influenserica je na društvenim mrežama podijelila sa svojih 364 milijuna pratitelja kako uživa s obitelji u blagdanima, no najviše komentara izazvala je malena Chicago.

Da uživa u blagdanskom razdoblju s najbližima odlučila je javno pokazati i najpoznatija članica obitelji Kardashian – Kim – pa je podijelila sa svojih 364 milijuna pratitelja na Instagramu fotografije na kojima pozira s djecom pored božićnog drvca. Na fotografijama možemo vidjeti svo četvero djece – 10-godišnju North West, 8-godišnjeg Sainta, 5-godišnju Chicago i 4-godišnjeg Psalma – koje 43-godišnja zvijezda reality showa „Keeping Up with the Kardashians” dijeli s bivšim suprugom, 46-godišnjim glazbenikom Kanyeom Westom. Iako su svi uređeni u crno bijele kombinacije posebnu je pažnju privukla mlađa kći Chicago, za koju su fanovi zaključili da neodoljivo podsjeća na slavnu mamu.

„Chi ti je blizanka, prekrasna je”, „Ista je mama”, „Chicago je tako lijepa djevojčica” samo su neki od komentara pratitelja koji nisu mogli ne primijetiti sličnost između kćeri i Kim. Djeca su provela Badnju večer u svom rodnom gradu, Calabasasu u Kaliforniji, gdje su se družila s brojnim poznatim licima kao što su Paris Hilton, Kylie Jenner i njezin dečko, glumac Timothée Chalamet, zatim Kendall Jenner, Kourtney Kardashian, Anastasia "Stassie" Karanikolaou i mnogi drugi. Članovi klana Kardashian-Jenner pripremili su još jedan veliki božićni party, što je obiteljska tradicija još od 1978. godine.

image

Kim dijeli djecu s bivšim suprugom, glazbenikom Kanye Westom

ANGELA WEISS/AFP/PROFIMEDIA

Kim je nedavno otkrila kako namjerava polagati pravosudni ispit u veljači 2025. godine i postati odvjetnica. Osim toga, upustila se i u glumačke vode pa smo ju zadnje mogli gledati u 12. sezoni serije „American Horror Story”, gdje je utjelovila lik žene koju nadnaravna sila sprječava da ima dijete, a sada već priprema novi film "The Fifth Wheel" u kojem bi trebala glumiti, ali i producirati ga.

Linker
20. travanj 2024 18:27