Davi je porukama

Kim stalno sluša Kanyeove modne kritike: ‘Prije bih otišao u zatvor, nego izašao u tome‘

Reality zvijezda u novim epizodama emisije pokazala je kako izgleda komunikacije između nje i bivšeg supruga, često se njeni modni izbori nađu na udaru kritika.

I dok se svijet tu i tamo susretne sa svojeglavošću Kanyea Westa, njegova bivša supruga Kim Kardashian i dalje je osjeća gotovo na svakodnevnoj razini. Vidljivo je to i u najnovijoj epizodi reality sage The Kardashians. Emitirana je sada, a prikazuje zimski Tjedan mode u Milanu, koji se odvio krajem veljače 2022. Tada je Kim otišla u Milano kako bi bodrila mlađu sestru Kendall Jenner koja je nosila reviju za Pradu.

Dok je bila tamo, Kim je nosila više outfita koje je za nju odabrala ta modna kuća, a njen bivši suprug, istaknuti modni entuzijast, imao je mišljenje o toj odjeći te se nije ustručavao podijeliti ga s Kardashian. Još dok je boravila u Italiji Kim je dobila poruku od bivšeg u kojem je on ocijenio to što je nosila - uključujući i potpuno crnu kombinaciju sa sunčanim naočalama i smeđe-žuti kombinezon od kože. Ni jedna od tih kombinacija nije prošla estetski test kod Kanyea.

image

Kim Kardashian prošle zime u Milanu

PEPA/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

"Ne bijele naočale", pročitala je Kim naglas poruku s mobitela, kazavši svima oko sebe da ju je dobila od Kanyea.

"Narančasti look me toliko razbjesnio. Prije bih otišao u zatvor, nego izašao u tome", napisao je West u drugoj poruci, referirajući se na kombinezon. Nije jedini član obitelji kojem se ta narančasta kreacija ne sviđa.

Kardashian se nasmijala na obje poruke, a kasnije je objasnila da je West kod kuće s djecom dok je ona u Italiji.

"Ne može si pomoći. Možemo se smijati stvarima koje nam se sviđaju ili ne sviđaju. Bez obzira koliko stvari mogu biti lude, mi ćemo uvijek biti obitelj. Ja ću mu odgovoriti nazad nešto u stilu: ‘Znaš, nosiš te čizme već jako dugo, tako da kad budeš spreman promijeniti outfit, javi mi, pa možeš čuti moj savjet‘", objasnila je Kim.

Ovih je dana u Milanu Kardashian je imala svoj dizajnerski debi i to ni više ni manje nego za Dolce & Gabbanu. Samo nekoliko dana kasnije West je na Pariškom tjednu mode predstavio novu kolekciju svog Yeezy branda.

image

Narančasti kombinezon nije sjeo više ljudi

LUCASGRO/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

A što je Kim savjetovala Kanyeu u vezi najnovije kontroverze na Pariškom tjednu mode, saznat ćemo za nekoliko mjeseci u novim epizodama Kardashiana. Kanye je uvjeren da je 1000 posto u pravu s natpisom "White Lives matter" na svojim kreacijama koje su zgrozile javnost. Reper i modni dizajner svoju je viziju branio i na Instagramu, ali i u medijima.

"Neke stvari radim po osjećaju, samo kanaliziram tu energiju. Jednostavno kanaliziram tu energiju. Jednostavno se čini ispravno. Koristim primarni instinkt, povezanost s bogom i jednostavno briljantnost", objasnio je West svoje kreativne izbore za Fox News.

Linker
17. travanj 2024 09:37