Nikolina Pišek na Zrinjevcu tijekom epidemije koronavirusa
 Instagram
Nije lako ovih dana

Kriza je uzela danak! Nikolina Pišek rastura, a Ella si pomaže kako god može

Poznate majke bore se sa svojom djecom tijekom izolacije, nemaju ni trena predaha. Tu su i klasični beauty problemi - Ivana Mišerić i Nikolina Pišek uzele su stvari u svoje ruke.

Izolacija, karantena, posebni uvjeti života - sve to ostavlja posljedice na ljude koji su naviknuli živjeti potpuno drugačijim životnim tempom. Među njima su i poznate dame, koje se ovih dana moraju nositi s novim uvjetima, onima u kojima nema frizerki koje će im napraviti frizuru ili kozmetičarki koje će im srediti nokte. Kućna radinost ovih dana jedino je što nam svima preostaje. Teže su problemom karantene pogođene majke, čija djeca ovih dana slušaju online nastavu i zabavljaju se bez svojih malih prijatelja.

Voditeljice same krote svoju kosu, Nikolina Pišek rastura

Radijska voditeljica Ivana Mišerić priznala je ovih dana da kosu uređuje sama - i to tako što je pegla. Feniranje joj je trenutno nedostupno pa je stvari uzela u svoje ruke. "Sama ju speglala", napisala je uz svoju fotografiju na Instagramu, dodavši da se radi o malim pobjedama nad, kako kaže, "kosicom slamicom".

Da je "dokoni um đavolje igralište" zaključila je tijekom karantenskih dana i voditeljica Nikolina Pišek. Ona posljednjim uracima pokazuje kako rastura s frizurama u kućnoj radinosti pa bez problema postiže zavidne valove i bez pomoći stručnjaka. Tko zna - zna!

Poznatim majkama nije lako - Ella Dvornik jedva čeka da djeca odu na spavanje

S druge strane, Ella Dvornik ne bije bitku s frizurama, već s majčinstvom u karanteni. Problem poznat svim majkama nije zaobišao ni blogericu. Naime, njezina dvoipolgodišnja kćerkica Balie Dee već neko vrijeme ne ide u vrtić, a prijatelji joj jako nedostaju pa živahna djevojčica ne staje od jutra do mraka. Shodno tome, u akciji je i poznata majka - koja usto brine o kćerkici Lumi Wren koja će uskoro navršiti dva mjeseca. Na duhoviti način osvrnula se Ella na olakšanje koje osjeća onda kada djeca zaspu - snimila je video na kojem otvara i uživa u gutljaju hladnog piva.

Marijana Mikulić svojim je sinovima i učiteljica i frizerka

Na duhoviti način je izolaciju s troje djece opisala glumica Marijana Mikulić. "Rekla sam mu da pročita prirodu, dok ja riješim kupaonu i podove, pa ću ga ispitati. Tako da do utorka ne diramo školu. Pročitao je, djelomično, naučio još djelomičnije (jel postoji ta riječ). Dok ja čitam naglas fosile i vapnenačke stijene, Jakov već kljuca u hranilici i hoće na mene. Zaspe na meni čupajući pramen kose. Ivanu je sve to jako zabavno, puno zabavnije nego da je sam sve pročitao a ja ga "samo" ispitam. Srednji je zapostavljen, pa se i on ubacuje pod stol. Ja sam već luda, jer sam imala plan da u petak navečer bojamo jaja, kako bismo u subotu mogli zajedno raditi uskrsne kruščiće. Kapituliram. Jaja su sutra na redu", napisala je glumica uoči Uskrsa. Glumica, inače mama trojice dječaka, ima pune ruke posla i u karanteni. Svojim sinovima je i frizerka pa ih je tijekom karantene već ošišala.

Najbolja zaštita trenutno je ostati doma, stoga podržite kampanju #ostajemdoma

Čitajte i:

Stres na stres Marijane Mikulić: Otkazala dadilja, plač već u zrakoplovu, dojenje između predstava

Ella 'zapjevala' poznati hit i oduševila: 'Hajdemo biti iskrene, kad djeca zaspu, sve to radimo'

Ivana Mišerić pohvalila se neviđenim trbušnjacima: 'Ne pazim na prehranu ni ne vježbam, sve dugujem samo jednom'

Mnoge je šokirala: Tek se oporavila od upale pluća pa se sama dovela u novu opasnost

Linker
18. travanj 2024 22:02